Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy macie jakieś zamordystyczne pomysły, jakie czasami chcecie wcielić w życie?

Polecane posty

Ja np. czasami sobie myślę, że gdybym miała władzę, to zakazałabym wypowiadania sie w internecie ludziom zbyt prostym, zbyt przeciętnym intelektualnie. I tak albo piszą albo jakies banały, albo jakieś nielogiczne i kretyńskie bzdury w tym jakieś "mądrości ludowe", a możliwość swobodnego wypowiedzenia się na forum publicznym daje im złudne wrażenie że ich wysr/ywy są cokolwiek warte. Można w dzisiejszych czasach zaobserwować coś, co nazwałabym "kultem wlasnego zdania". Każda, nawet najbardziej prosta osoba myśli, że "ma prawo do własnego zdania", nawet jak nie ma kompetencji intelektualnych by się wypowiadać o czymkolwiek :P i często nawet broni swoich bzdur taką gadką "takie jest moje zdanie, mam do niego prawo". No tak, takie jest twoje zdanie, ale zdanie osoby niezbyt lotnej ma śmieciową wartość :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Moim pomysłem na pewno nie realistycznym było by to by ten cały kler (darmozjady i pasibrzuchy) żyjący na koszt podatnika wziął się wreszcie pracy

Gość gość
Ja wymordował bym całą ludzkość