Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Hej...Postanowiłam opisać swoją sytuacje na tym forum, po prostu potrzebuje się wygadać. Mam 24 lata. Od kilku miesięcy spotykam sie z facetem. Mam fajną pracę i studia. Powinnam być szcześliwa i cieszyć sie życiem ale chyba po prostu nie potrafie sad Codziennie jestem raczej smutna, płacze z byle powodu, oczywiście w samotności i kiedy nikt nie widzi. Czuje, ze nie jestem wystarczającą atrakcyjna dla swojego chłopaka, czasami myśle, ze po prostu jest ze mną aby nie być sam i jak tylko trafi sie ktoś lepszy to mnie zostawi. Nie wiem skąd to sie bierze. Jestem szczupła, wysoką blondynką, ludzie często mówią, że jestem ładna i niczego mi nie brakuje. Faceci często uśmiechają sie do mnie na ulicy. A ja non stop mam jakies kompleksy. Główny to lekki zez na jednym oku. Sama poruszyłam ten temam z moim chłopakiem pytając czy zauważył. Odpowiedział szczerze, ze tak jednak nie mówił o tym bo jak tweirdzi załeży mu na moim dobrym samopoczuciu i dla niego nie jest to problem bo gdyby był nie byłby ze mną. Uspokoiło mnie to tylko na chwile bo non stop dochodzi coś nowego, a to za blada skóra a to niezbyt proste zęby. Jest to pierwszy facet z którym jestem szczęśliwa i boje się

Gość gość
akurat to Jelonek mial lekkiego zeza, nie ja :) mc pronciu :D

Gość gość
Bój się dalej i wymyślaj nowe kompleksy a czeka cię samotność, bo z taką "babą" wytrzymać się nie da. Może czas najwyższy przestać zwracać aż taką uwagę na wygląd, bo wy kobiety na punkcie wyglądu macie jakąś obsesję... a podobno to nam mężczyznom zależy wyłącznie na wyglądzie :P

Gość gość
A może byłabyś szczęśliwsza sama skoro związek z nim nie wpływa na Ciebie pozytywnie?

Gość gość
Jest mi z nim bardzo dobrze, jedyne czego sie boje to to, ze moze mnie zostawić

Gość gość
Nawet jakbyś była idealna to nigdy nie wiadomo czy osoba ukochana nie odejdzie, na to nie ma się żadnego wpływu i nawet najdoskonalszy wygląd nie daje żadnej gwarancji. Za to twoje zachowanie i ograniczenia wynikające z kompleksów mogą doprowadzić do rozstania, dlatego przestań przejmować się pierdołami i ciesz się tym co masz.