Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora z was ma sex friends

Polecane posty

Gość gość

Spotykacie sie tylko z jednym chlopakiem w jednym czasie czy np 2, 3 co jakis czas. Nie wiem jak go traktowac, nie chce zeby sie zakochal bo bedzie zrazony do kobiet w mlodym wieku, nie moge mu tego zrobic. Niezobowiazujacy sex to co innego, oddzielam uczucia. Zastanawia mnie jakie macie doswiadczenia z waszymi ff.

Gość gość
Spotykałam się kiedyś z dwoma równocześnie. Jednego miałam w jednym mieście, gdzie pracowałam, drugiego w innym, gdzie mieszkałam. Cóż, nie sprawdziło się, bo w pewnym momencie zaczęło chodzić bardziej o ich potrzeby, niż moje zadowolenie. Rozwiązałam oba układy bardzo szybko. Teraz mam jednego, na stałe.

Gość gość
Masakra!Jesteś obrzydliwa.s

Gość gość
Zwisa mi to zwiędłym kalafiorem. :D

Gość gość
głupie dzifki z was

Gość gość
Bez sensu. Dla mnie układy bez jakiejkolwiek więzi emocjonalnej to totalne nieporozumienie. Nie potraficie prawdziwie, szczerze kochać albo chociaż mieć jakieś zasady? Być oddanym drugiej osobie? No ja rozumiem, można się zakochać, ale wtedy kończysz jeden związek, który się wypalił, albo nie rokuje, i wchodzisz w drugi, z perspektywami a nie oszukujesz wszystkich naokoło. Życzę Ci, żeby kiedyś ktoś potraktował Cię tak samo, gdy będziesz oczekiwała partnerstwa, miłości, wierności, uczciwości. Sprawiedliwość jakaś musi być. Może los z Ciebie jeszcze zadrwi kiedy najmniej będziesz się tego spodziewać.

Gość gość
Do tych bredni powyżej - nie mierz swoją miarą wszystkiego, bo świat ma wiele barw. Jeżeli ktoś wchodzi w układ z kimś, oboje tego chcą i nikogo nie krzywdzą, to jest to tylko i wyłącznie ich sprawa. Bez świętojebliwych komentarzy egzaltowanych cnotek i różnego rodzaju prawiczków-koniotrzepów, którym żal dupcię ściska.

Gość gość
Autorko uwazaj, zebys Ty sie w koncu nie zakochala...bo w takich relacjach zwykle kobiety sie angazuja, mezczyzni rzadziej

Gość gość
10:52 Jesteś co prawda wyzwolonym, ale nadal pustakiem. Mi żal d**y nie ściska, bo mam seksu pod dostatkiem i nie potrzebuję do tego celu nie wiadomo jakiej ilości facetów. Jeden sprawdzony mi wystarcza w zupełności. Ubolewam tylko nad tym, w jakim kierunku zmierza świat przez tak prymitywne istoty jak ty. Im więcej takich poglądów jak twoje, tym większe ryzyko AIDS i innych chorób przenoszonych drogą płciową. Więc nie mów mi że jest to sprawa dotycząca tylko jednego układu (czyt. dwóch osób). Poglądy takie jak twoje jest to sprawa, a dokładniej, PROBLEM ogółu.

Gość gość
Sorry, powyższy wpis był do osoby z 10:57

Gość gość
Ja już nie , oznajmił mi ,że ma dziewczynę i planuje z nią życie . A ja się w nim zakochałam, nigdy więcej takiego układu.