Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie z odstawienia

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wyglada tak: Biorę Kontacept już od 4msc przy drugim miałam lekkie kilkudniowe plamienie(ale to normalne) i teraz przy czwartym również znikome, brunatne trwało około sześciu dni, pragnę zaznaczyć ze miałam bardzo dużo stresu w tym miesiącu itp. Pani ginekolog powiedziała, ze to normalne. Plamienie o którym mowa nastąpiło na tydzień przed przerwa siedmiodniowa. Kiedy rozpoczęła się przerwa od razu pojawiła się krew która trwała OK 4 dni gdzie zazwyczaj dostaje krwawienia trzeciego dnia. Nie wiem czy to była kontynuacja plamienia czy już krwawienie z odstawienia...martwię się było bardzo słabe krótkie i natychmiastowo po plamieniu...doradźcie prosze

Gość gość
Proszę o odpowiedz...

Gość gość
Z hormonami nie mozna żartować.

Gość gość
Słabe krwawienie z odstawienia często występuje przy tabletkach a plamienia w trakcie brania może być skutkiem źle dobranych tabletkek tzn są za słabe. Miałaś robione badania przed podaniem tabletek?

Gość gość
Nie, ginekolog od razu przepisała kontracept Powiedziała mi teraz ze mam po siedmiu dniach normalnie brać kolejne opak i gdy to się powtórzy zmienimy tabletki. Z uwagi na dość słabe krwawienie i krótkie mogę być w ciąży? Nie pominęłam żadnej tabletki i zawsze o 20biore.

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji ale raczej ciąży bym nie podejrzewała, możesz dla świętego spokoju zrobić test.