Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez marzylybyscie zeby miec taką piekną córke jak ona??napatrzec sie nie moge...

Polecane posty

Gość gość
Jak bys miala tyle siano co one tez bys miala zeby z perel:)

Gość gość
ale ona ma swoje i naturalne takie zeby..a nie sztuczne.. widac ,że rodzice od malego dballi o jej ząbki ,że takie ma sliczne i zdrowe a do tego jeszcze bielusienkie..pewnie zdrowo ją zywili....pozazdroscic ...moja córka ma żólte i krzywe mimo ,że tez dbalam od malego o jej diete i ząbki...

Gość Bert
Nie podoba mi się, bo jest stanowczo za gruba, powinna zrzucić ok. 10 kg. I ma strasznie małe cycki.

Gość gość
Też miałam idealne zęby w tym wieku i to bez żadnych specjalnych wysiłków, moja siostra za to krzywe, ale chodziła do ortodonty i jeszcze przed 18stką miała idealne. Milionów nie mieliśmy.

Gość gość
Wygląda jak anorektyczka. Ja gdy miałam takie chude nogi, to byłam przerażona. Jak tylko zaczęłam się odrobaczać, to nogi zrobiły się normalne.

Gość gość
Ma świetne nogi. Poza tym to jest dziewczynka lat 15 i taka sylwetka jest typowa w tym wieku, chyba ze dzieciak zawsze był pyzą lub ma z natury krępą czy atletyczną sylwetkę.

Gość gość
Kształt i kolor zębów uzależniony jest od genetyki a nie od dbania. Ja wiem, że ona jest zrobiona i umalowana, ale wolałabym, aby moja córka wyglądała bardziej na swój wiek. Poza tym jej matka jest piękna, więc logiczne, że ona również. A tak na marginesie, to wolę mojego syna, choc nie jest tak atrakcyjny.

Gość gość
taka se, przecietna

Gość gość
zęby faktycznie ma przepiękne i naturalne przynajmniej bo dziewczynka w takim wieku raczej nie wybiela itd.

Gość gość
Jak krzywe, to jak możesz powiedzieć że dbaliście?

Gość gość
10:07 Co to znaczy, że "dziewczynka w takim wieku nie..." są takie, które w tym wieku mają botoks, sztuczne cycki itp...

Gość gość
haha dziewczynka w takim wieku nie wybiela zębow. Jasne , ze wybiela. Jak się maluje i stroi w szpilki to i może zęby wybielać. Rzadko kto ma naturalnie tak białe zęby. Są bardzo zadbane i ładne, ale niemal na pewno wybielone.

Gość gość
gość dziś zęby faktycznie ma przepiękne i naturalne przynajmniej bo dziewczynka w takim wieku raczej nie wybiela itd. x byś się zdziwiła

Gość gość
nie pierdzielcie ,że ma wybielone. dziewczynka ma dopiero tyle lat i juz ma wg was wybielone? pracuje jako asystentka stomatologa i jeszcze nigdy tak mloda nastolatka nie wybielala u nas zebów. chyba was pogielo.WIEKSZOSC KOBIET KTORE ZNAM MA TAKIE ZEBY JAK TA MAŁA..I NATURALNE.A WY Z ZAWISCI ZAWSZE MUSICIE NAGADAC ,ZE TO WYBIELANE.

Gość gość
Nie wiem może większość piszących tutaj ma z natury żółte zęby stąd to niedowierzanie. Ja miałam jako nastolatka olśniewająco białe zęby, podobnie moje rodzeństwo - to jest genetyczne. Mój brat sobie najszybciej "zepsuł"kolor, bo palił. Wybielać zaczęłam po 30tce, bo niestety zeby się starzeją, szkliwo robi się bardziej przezierne etc, a w jeszcze późniejszym wieku, to już tylko licówki jak chce się mieć idealnie białe.

Gość gość
Oj... jak ona jest ładna, to ja jestem śliczna.

Gość gość
może pracujesz jako asystent stomatologa ale przychodzą do ciebie zwykli ludzie a nie gwiazdy z Hollywood ;-) i żadna w życiu się nie przyzna jakim zabiegom poddawane są każdego dnia. Przecież każda zawsze twierdzi,że to geny ;-) a jak wyciekają fotki bez makijażu, w codziennym stroju wychodzi na jaw jakie to geny. Zapomniałaś o tym,ze w takiej Ameryce Południowej,gdzie konkursy piękności cieszą się ogromną popularnością wręcz hoduje się małe miss? Ood dziecka są upiększane i jeśli rodzice fundują takiej małej cycki to mogą również wybielać jej zęby,a tak profilaktycznie

Gość gość
Owszem możliwe jest, że ktoś ma takie białe zęby naturalnie, ale z pewnością nie można się zapierac, ze takie dziewczynki nie wybielają zębów. To, ze mieszkasz w Polsce i nie widzisz takich nastolatek to nie znaczy, ze takie na zachodzie z bogatymi rodzicami tego nie robią. Sama mam młodsza kuzynkę, która ma wybielone zęby w wieku 17 lat. Zresztą ta tutaj to córka gwiazdy, modelki , a jak wiadomo jest kult pięknego wyglądu, zwłaszcza jak się ma kasę. Więc nie porównujmy córki Cindy Crawrofd do jakiejś dziewczynki z gimnazjum w Pcimiu Dolnym;p Świat znanych osób rzadzi się własnymi prawami. Tak to po ulichach chodziły by same zrobione Pamele Anderson, a jakoś takich nie widuje;p

Gość gość
Tak, jest prześliczna, ma bardzo ładne, przyjemne i regularne rysy twarzy, rewelacyjne nogi i piekny uśmiech. Co nie zmienia faktu że gdyby moja piętnastnia córka chodziła w takim ubraniu i z takim makijażem, to byłaby moja porażka wychowawcza...

Gość gość
Oj, ma już początki halluksów... nie powinna chodzić na obcasach.