Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sennabezsennamara

Powtarzające się znaczenie snów?

Polecane posty

Gość Sennabezsennamara

Witajcie. Od jakiegoś czasu bardzo często czasami codziennie śnią mi się sny o podobnym znaczeniu. Te znaczenia to wojna strach zazdrość zdrada. Po przebudzeniu w nocy lub rano pamiętam te sny i rozmyslam co mogły oznaczać. Jestem zaniepokojona. Wcześniej ufalam partnerowi w 100% po tych snach zwatpilama. Mimo że nie mam podstaw do zazdrości ani powodów do braku zaufania przez te sny miesza mi się w głowie i widzę sama że czasami dziwnie zachowuje. Po snach wojennych jestem przestraszona zdezorientowana i nie wyspana. Skąd te sny się biorą? Jestem juz zmęczona nimi. Czy są jakieś sposoby by się ich pozbyć?

Gość sennabezsennamara
Może ktoś miał podobnie?

Gość gość
ofiarować je bogu modlic sie w intecji męża o łaski potrzebne do zbawienia

Gość gość
Aby nie pamietac snow to zaraz po przebudzwniu patrzec w okno, a po 2 znaczenie snow zawsze jest odwrotne,

Gość sennabezsennamara
Jak się budzę to jestem nieprzytomna i nie myślę o patrzeniu się w okno. Budzę się w nocy w środku nocy i nie mogę usnąć. Miał ktoś podobnie?

Gość sennabezsennamara
Nikt już nie ma podobnych doświadczeń?

Gość gość
w/ojna jest prawdopodobna , bo w tym roku jest 100-tna rocznica rewolucji na wschodzie , przewidziane gigantyczne manewry wojenne 2017 na Białorusi a w Polsce inne , NATO- wskie manewry blisko tamtych . Sytuacja jest niepewna .