Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kierowca z oświęcimia ma już na nową brykę

Polecane posty

Gość gość

tylko jełopy go nie naśladujcie

Gość gość
pewnie efekt zbiórki kasy przerósł w oczekiwaniach nawet tego debila który to zainscenizował z resztą nadgorliwych polskich głupców którzy dali się wrobić ,nie jeden kretyn dziś łyka ślinę ale nikt się nie przyzna!

Gość gość
a ja naiwny myślałem że kretyni tylko na kafe a oni wysieli się na cały internet koniec świata!

Gość gość
a wy co nie dołożyliście się czasem nie wy te mądre przebiegłe obserwatory co musi upłynąć miesiąc przemyśleń żeby zrobić i tak głupawy wykład,kazdemu psecie wolno kochać rózne gupoty

Gość gość
takie są chore pomysły wynikające z nienawiści do pisu ja ich też nie lubię ale zdrowy rozsądek mnie nie opuszcza

Gość gość
ale co was to tak boli? wam z tego powodu ubyło czy co? skoro się znaleźli idioci, którzy chcieli wpłacać to wpłacali, w końcu to ich pieniądze. Jedni idioci wpłacają na dzieci warzywa, inni na gówniarza, który auto rozbił. Nie ma co robić afery z niczego

Gość gość
brak waszych wpisów na ten temat pozwala sądzić że ten temat p********a instytucja kafe serwer zataiła przed wami a tylko i wyłącznie u mnie na kompie wyświetla się ten temat!