Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
vampirek6

Synek mamusi ...

Polecane posty

Błagam pomóżcie... Sprawa wygląda następująco. Jestem ze swoim chłopakiem ponad 4 lata, on ma 22 ja 20 lat. Może wydawać się to szczeniarskie ale naprawdę traktujemy siebie poważnie i jesteśmy dojrzali na swój wiek bo życie dało nam już w kość. Kontynuuje- Od jakiegoś czasu coś złego się z nim dzieje, zaczyna słuchać matki ponad wszystko, niby mówi, że to ze mną się najbardziej liczy i ja jestem najważniejsza ale przecież mam oczy i widzę co się dzieje.... Jego samochód bierze kiedy tylko pragnie BO ONA CHCE JECHAĆ DO KOLEŻANECZKI (z mężem jest na ścieżce wojennej już dobre kilka lat i nie rozmawiają, nie śpią ze sobą, moim zdaniem tak zastępuje sobie męskie towarzystwo) Zdarza się coraz częściej sytuacja, że czekam na niego godzinami bo ON MUSIAŁ WYPIĆ KAWĘ Z MAMĄ... Mieliśmy lecieć do Anglii zarobić sobie, raptownie z chwili na chwilę zmienił zdanie, że niby szkoda mu jego pracy ale wiem, że matka nagadała mu żeby został, bo mi też dulczyła.... Mam jej dość i jego powoli zaczynam też mieć ale go kocham i nie chce go zostawić. A i jeszcze kiedy mówię, że zachowuje się nie poważnie i jak maminsynek to twierdzi, że sobie coś ubzdurałam i próbuje mu to wmówić, BŁAGAM POMÓŻCIE MI. Co mam zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować