Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babiuka89

Co myślicie o smogu?

Polecane posty

Gość Babiuka89

Trochę mnie już przerasta ten temat. I chyba za mną chodzi, bo co wchodzę na jakiś portal informacyjny, to widzę, a teraz jeszcze zaatakowała mnie reklama na fb i też mnie straszy, no i Wykop... http://www.wykop.pl/link/3607417/dom-strefa-wolna-od-smogu/ Myślicie, że te oczyszczacze powietrza coś dają, czy to tylko pic na wodę fotomontaż?

Gość gość
Uważam o smogu, że jest spoko.

Gość gość
moj smok lezy spokojnie w majtach i czeka az jakaś lalunia pokaze cyce ,wtedy sie obudzi i bedzie szalał:-P

Gość gość
albo bieda szyby i ludzie palo bele cem i stond je smog ,łalbo ktoś z wyzej postawionych kombinuje jakiś interes i na smogu zarobi se ze pare milionków ,albo my ludziska coraz słabse na zdrowiu i więcy cujom albo jak te francuskie pieski chcą mieć na mieście jak w domu cysto bo minimalizm pokochali i dym jem ciązy !a nagroda dla mnie

Gość LucjaPawelek

W Krakowie smog jest straszny, szczególnie w chłodne, bezwietrzne dni. Wraz z mężem kupiliśmy oczyszczacz powietrza, dokładnie ten: https://airdog.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego działania. Jakość powietrza jest dużo lepsza, polecamy.

Gość tomczkicka

U mnie pod warszawą 10 km czasem jest tak siwo, że nic nie widać. Palą na potęgę czym popadnie. Mąż założył jesienią ramki antysmogowe na okna to przynajmniej w domu można spokojnie oddychać. Polecam wam się zainteresować tematem

Gość Eryk44

Ja również zdecydowałem się na zakup oczyszcza powietrza i uważam że była to słuszna decyzja,  ponieważ jakość powietrza w naszym domu znacząco się poprawiła dzięki czemu jesteśmy mniej ospali i zdrowsi. Jak będziecie mieli chwile na sprawdzenie to polecam zajrzeć do sklepu mwp.biz.pl gdzie bez problemów znajdziecie coś dla siebie.   

Gość Michalina

Mój oczyszczacz to także jeden z najlepszych wydatków ostatnich lat. I nie żałuje ani złotówki. Zdecydowaliśmy się z żoną na Sharp UA-HG50E-L. Lepiej się spi i oddycha. Nic dodać nic ująć.

Gość matka

niestety dopóki nie wprowadzony zostanie zakaz wjazdu do centrum miasta smog będzie się utrzymywał nie zmieni tego nic . Zawsze zastanawiałam się dlaczego po powrocie do domu czuje smród spalonej gumy, jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży przestraszyłam się tego dziadostwa i kupiłam maske antysmogową chyba Respro ma najlepsze opinie i wymienne wkłady najtaniej kupić przez inetrnet http://szpx.pl/sh7Pc . oczyszczacz warto kupić do mieszkania, ale nie uchroni nas w drodze do pracy.