Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin1992a

Czy kobiety są słabe?

Polecane posty

Jesteś silna? Uważasz, że kobiety nie są słabe i bezbronne? Chciałabyś pobić faceta? No to masz okazję. usmiech.gif Dam się pobić z całej siły, bez ograniczeń. Nie będę się bronił. Jestem przekonany, że żadna kobieta nie ma na tyle dużo siły, aby zrobić cokolwiek zdrowemu i młodemu mężczyźnie bez użycia niebezpiecznego narzędzia (warunek!). Temat ma charakter badawczy i jeśli się mylę, co do siły naszych drogich pań, to pozwolę zrobić sobie zdjęcia "obrażeń" i wrzucić je tutaj. Niech prawda wreszcie wyjdzie na jaw. oczko.gif Ogłoszenie jest całkowicie poważne. Dojadę na terenie Śląska, Małopolski i Podkarpacia. Szczegóły na priv.

ciekawy temat. wydaje mi się, że kobiety i mężczyzn można podzielić na słabych i silnych. jedni ci dowalą a inni uciekną gdzie pieprz rośnie. myślę, że jakbyś spotkał Helgę, to byłoby ciężko

No no odważny jesteś ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała jak ci się trafi jakaś wariatka

Gość gość
A Joanna D'Arc czy też była słaba wg ciebie ?

>No no odważny jesteś ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała jak ci się trafi jakaś wariatka Nie obawiam się. Wariatka czy nie wariatka - uważam, że dobrze zbudowanemu i w miarę wysportowanemu mężczyźnie kobieta bez użycia narzędzi nic nie zrobi. Już kilka razy dałem się pobić jakiejś koleżance i nic mi nie było. Chcesz spróbować swoich sił? :)