Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylyscie ze wpis"szlachta nie pracuje"daja sobie niewyksztalceni i biedni?

Polecane posty

Gość gość

Ladna mi szlachta. Wlasnie przez takich nierobow majacych sie za szlachte (wiekszosc to wsioki bez pracy) ten kraj dogorywa, a PiS jeszcze im doplaca by sie rozmnazali na wieksza chwale Boza.

Gość gość
Bo brzmi lepiej niż "jestem bezrobotnym nieudacznikiem" :P

Gość gość
No kochana Ameryki nie odkrylas

Gość gość
beneficjenci mopsu :(

Gość gość
Nie wiem, czy biedni, ale na pewno niewyksztalceni, bez pojecia o świecie , a w szczególności szlachcie. Szlachta jak najbardziej pracuje i to ciezko, zwlaszcza, ze po wojnie nie miała lekkiego życia, wiekszość została kompletnie bez niczego, nawet zabroniono jej sie osiedlac w promieniu 100 km od dawnych majatkow , o ile takie miała. Mimo tego Ok 90% (przeprowadzono statystyki) udało sie po wojnie zdobyc zdobyc wyzsze wyksztalcenie - po to, zeby pracować. Tak samo wychowywane sa nastepne pokolenia. Brednie o niepracujacej szlachcie moga pisac tylko durnie lub dzieciaki.

Gość gość
ja jestem po uniwersytecie, pracuje w korpo i równiez mam "szlachta nie pracuje" po co komu takie informacje....

Gość gość
gość dziś ja jestem po uniwersytecie, pracuje w korpo i równiez mam "szlachta nie pracuje" po co komu takie informacje.... xx przeciez nie ma obowiazku podawac miesca pracy, a taki bezsensowny wpis po prostu ośmiesza, bo ani prawdziwy, ani dowcipny, ani oryginalny

Gość gość
dla mnie śmieszny, bo wiekszosc ludzi z LO lub studiów pewnie mysli ze nie pracuje

Gość gość
No faktycznie, boki zrywać

Gość gość
Bzdura! Takie wpis dają sobie ludzie o mentalności umysłowej gimbazy. A taką można mieć niezależnie od statusu materialnego i wykształcenia.

Gość gość
Mnie takie wpisy irytują. Szlachta to nie dinozaury, nie wyginęla ze szczętem, nie można po niej jeździc, jak po łysej kobyle. Określenie "nie pracuje" jest głupie i obraźliwe. Pochodzę ze szlachty, czego nie eksponuję na żadnych portalach, moja rodzina i wszyscy znajomi o podobnych korzeniach pracujemy, chyba, ze ktoś jest na emeryturze albo jeszcze w szkole. Nie mam pojęcia, co ludzi skłania do produkowania takiego idiotycznego wpisu.

Gość gość
Taaak, pracuje w: szlachta nie pracuje i uczył się w: wyzsza szkoła robienia hałasu albo wyższa szkoła melanżu. Nawet nie mam takiej patoli w znajomych. A jak widzę że kobiety koło 40 mają takie wpisy to mi ręce opadają. Normalnie to jest właśnie ten plebs na który my płacimy podatki. Nie wiem po co ich wspierać, moze jakby im głód do d**y zajrzał to by troszkę ruszyli mozgami. A tak to matki dupcza się przy dzieciach i potem ich dzieci, typowe sebki i karyny też się dupczą po kątach, a potem 15 lat o opis mama na pełny etat. Jedyny etat w jej życiu...

Gość gość
Brednie o niepracujacej szlachcie moga pisac tylko durnie lub dzieciaki. x mi się zdaje, ze ten tekst jest taki z przekąsem, dla żartu, niemniej przyjął się wśród osób których IQ już widać po ich zdjęciach.. Ja tez w sumie nie pracuje, ale na fejsie nie trzeba się chwalić czy się pracuje i gdzie.. niektórzy ludzie nie maja za grosz jakiegoś smaku