Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem za bardzo co robić

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam 22 lata bez szans na jakąś ładna dziewczynę wgl chyba bez szans , ludzie mnie irytują słyszę myśli ze powinienem się przerzucić na taką jedną (gruba potwornie ) bez urazy wiem ze tu siedzą tacy ludzie ale nie chce takiej nie szukam tez jakiejś miss , jak się w kimś zakocham to jest moim demonem wgl w d***e je mam , przejdźmy dalej chodzę do szkoły cku jestem na ostatnim 6 semestrze myślę że nie zdam na samym końcu z gimnazjum zmarnowalem 10 lat życia nikt mi tego nie wmówi nie chce nawet przyjmować inaczej , dostałem p*****lca nie jest to dziwne , praca nie nadaje się nigdzie jestem nieudacznikiem zdj nie zrobię , ślepy , prawka nie mam , niepełnosprawny umysłowo , jeżeli chodzi o problemy życiowe boje się o dane o kredyty mandaty ale to dołożę na bok juz jeden dostałem , nie wiem nad czym się tu pastwic czuje agresję otoczenia ze np mama wykupila mieszkanie ogólnie nie chce jej nic mówić żal mi też jej

Gość gość
Myślę czy nie fiknac się nawet

Gość gość
po co fikać wykop se ziemianke w lesie i zyj jak niedzwiedz,w lecie jagod pojesz dzika upolujesz zime przespisz da sie zyć,na jesien wydymasz jakąś grzybiarke bedziesz mial mlode;-) :-P

Gość gość
Mnie to tam nie śmieszy w sumie to zakręt jak chuj życiowy

Gość gość
ja juz to przezylem plakac niebede wieszac sie tez,takie gupie myslenie w niczym ci niepomaga a bardziej doluje, znajc se robote dobrze zryj i jepnij na zawal na d***e w burdelu ,poco sie za mlodego pchac w ziemie za karme dla robakow:-P

Gość gość
Bo jestem zły na życie nie chce tak żyć i tyle chyba boje się też ze skoczyć dla mnie to nie fair mam żal ze inni zdają ja nie ze maja łatwiej w życiu teraz słyszę ze nikt nie jest ideałem itp

Gość gość
Życie jest nie sprawiedliwe i chuj

Gość gość
inni sie uczą a jak są tępi tak jak ty to wkuwają na sile i jadą dalej a ty lez na d***e i zal sie jak zgwalcona panienka "ło jak mi zle jak mi szaro" cjipa jestes nie facet .

Gość gość
Co k***a wiesz ile się szmato uczyłem jak na "tepego" to miałem prawie najlepsze wyniki

Gość gość
Co chcesz wiedzieć na tepego z polaka ? Co chcesz wiedzieć o moich ocenach z matmy ? Co k***a chcesz wiedzieć ?

Gość gość
Myślisz ze co ja kurna chodzę sobie tylko się odjeb to ze ja kurna tego nigdy nie uczyłem eposow nie znaczy ze tępy

Gość gość
Gdyby to na tym polegało to bym miał i wj, ja to nie wk****am się o obecność z matmy przy 90 procentach

Gość gość
poluzuj zwieracze synek i wyskocz przez okno jak zanisko mieszkasz to wyjdz na dach pajacu:-D albo idz na k***y zadupcysz se poczujesz sie lepiej :-P

Gość gość
Bo tutaj się też tak nie albo ściągasz albo masz wiedzę wiesz i tyle ja poszedłem tam bo mnie okradli , gdybym kurna nie włożył kasy , czasu , wkuwania , nerwów , to bym się tu nie zalil

Gość gość
I to tyle potem taka pindzia jak ty mówią ze się nie uczył to wybucha mi nerw trudno moje życie mój problem

Gość gość
Nie pisze juz to w sumie dość pkruszajace nie chce pomocy jakiejś policji