Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, aby mężczyzna po zdradzie mógł zakochać się w innej?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Podoba mi się pewien mężczyzna, niby okazuje mną zainteresowanie Ale nie potrafi zrobić kolejnego kroku. Od znajomych wiem, ze został zdradzona przez swoją wieloletnią partnerkę i teraz stał się zimny. Jego znajomi słyszeli od niego, ze już nigdy się nie zwiaze na stałe. Wiem ze mu się podobam,inni też to widzą, Ale nie wiem co robić żeby dał nam szansę. Aby zrobił kolejny krok. Chce ja to dalej pociągnąć Ale boję się tego jak zareaguje. Może ktoś miał podobnie? Co robić?

Gość gość
Raczej nic nie zrobisz, on pewnie nie wyleczyl sie ze swojej ex... Podobac to mu sie mozesz Ty I wiele innych a czy cos z tym zrobi to jego sprawa... Jak pokazuje zainteresowanie to odwzajemniaj to I zobaczysz co dalej. Piszecie ze soba, macie regularny kontakt?

Gość gość
atencyjna kafe koofa waclaaw biurek

Gość gość
przecież różnie różni ludzie reagują, jeden naciągnie habit by oddać się wiekuistej kontemplacji swego jestestwa, inny nękany zgryzotą zakumulowaną nienawiścią naciągnie kondom na pogrom nieczystych dziewuszek, jeszcze innemu wystarczy głębszy jeden może dwa i czas na wyleczenie kaca :D może daj mu czas na podreperowanie zdeptanego ego i nie przyczepiaj do niezrozumiałych tobie odchyleń typu oziębły, niezdecydowany, odpychający, niezainteresowany, nijaki taki :P

Gość gość
Chodzi o to, ze nie mamy ze sobą kontaktu. On zaraz po pracy zaszywa się w domu, jedyne z kim się umawia to z kumplami na piwo. Nie wiem czy mam czekać czy sama robić coś w tym kierunku

Gość gość
Nie czekaj, bo mozesz sie nie doczekac. On leczy rany, odchorowuje swoja ex a to moze dlugo potrwac, niewykluczone ze pozniej bedzie szukal tylko krotkich niezobowiazujacych znajomosci. Skoro on nie szuka z Toba kontaktu to rozejrzyj sie za jakims innym zainteresowanym facetem, wychodz do ludzi I poznawaj nowych. Nie ma sensu tylko czekac nie wiadomo ile I tracic okazje do poznawania innych facetow.

Gość gość
Dac mu spokoj! Do milosci nie da sie kogos zmusic czy namowic!