Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z fryzurą na jeża :)

Polecane posty

Gość gość

Z złym dziale założyłam chyba temat więc wstawiam tutaj. Czy sa tu panie które miały kiedyś taką fryzurę? :)

Gość obecny
była moda u kobiet na ogolone na 'jeża' jeszcze dwa lub trzy lata temu ale takie kobiety błyskawicznie trafiły do działu 'onkologia' czyli chore z ogoloną głową i to jest zrozumiałe natomiast każda zdrowa kobieta śmiga z długimi włosami zakrywając tzytzki i to jest norma !

Gość gość
ja jestem zdrowa i mam bardzo krótkie włosy (obcinane maszynką)

Gość gość
A ja ze znajomymi śmiejemy się z takiej jednej co goli się na jeżyka i myśli że jest kobietą hehe Biadoli że tyle lat jest sama (30) a co się dziwić jak chłopa z siebie robi? Kiedyś miała długie włosy i była o wiele ładniejsza.

Gość gość
pltokujesz z koleżankami o włosach jakiejś kobiety? I ty chcesz ją krytykowac, że nie jest kobietą jak sam zachowujesz się jak baba z kawałów? :D

Gość gość
Łysolu lepiej przerzuć się na baby bo facet to raczej żaden takiej nie zechce

Gość gość
mam faceta ;)

Gość gość
jeszcze najlepiej jak jeż jest różowy

Gość gość
up

Gość gość
Taki temat miałby wzięcie na jakimś forum dla lesbijek ;)

Gość gość
wyobraź sobie, że lesbijki mają wszystkie możliwe fryzury :) Po prostu nie mają facetów którzy by im zabraniali kombinowac z włosami i pozwalają sobie na więcej ;)

Gość gość
Pozwalają też sobie na chodzenie w aseksualnych, szerokich, workowatych ubraniach, brak staników, często nadwagę lub kompletny brak makijażu. Tylko co z tego?

Gość gość
własnie opisałeś moją byłą sąsiadkę, mężatkę z 3 dzieci. Chyba nie znasz żadych lesbijek (albo nie wiesz, że znasz), a swoją wiedzę czerpiesz z idiotycznych obrazków tworzonych przez pryszczatych gimnazjalistów :) Kobieta będąca lesbijką też się chce podobać innym kobietom.

Gość gość
To nie jest stereotyp. Każda kobieta, którą spotkałem (lub widziałem zdjęcia w necie) i która odpowiadała powyższemu opisowi - okazywała się lesbijką. Nie znam kobiety hetero tak wyglądającej.

Gość gość
to niewiele takich kobiet spotkałeś, bo wiekszość tych pasujących do twojego opisu które ja widziałam jednak ma męża (zazwyczaj równie zadbanego) i dzieci (oczywiście podobne).

Gość gość
Wiele, wiele. Z ciekawości kiedyś wszedłem na jakąś grupę na FB dla lesbijek, przewertowałem dziesiątki, setki profili i jakieś 70%-80% miało włosy na chłopaka. A takie całkowite babochłopy też stanowiły spory odsetek. Także nie wiem kogo chcesz oszukać.

Gość gość
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby facet przeglądał zdjęcia lesbijek. No sorry, ale nie.

Gość gość
A dlaczego nie? Z ciekawości na różne rzeczy człowiek wchodzi. Realia są takie, że wiele lesbijek ma tak krótko ścięte włosy, natomiast kobiet hetero z jeżykiem praktycznie nie ma (nawet celebrytki golą tak głowę jedynie do filmu)

Gość gość
zapomniałeś o biseksualnych i punkach

Gość gość
Większośc lesbijek to zadbane kobiety, a ty robisz z niej jakieś potwory i piszesz tak jakby bycie lesbijką było czymś złym. Orientacja seksualna nie ma nic wspólnego z tematem o włosach.

Gość gość
"piszesz tak jakby bycie lesbijką było czymś złym" x To już twoja nadinterpretacja, sorry. Chodzi mi tylko o różnice w wyglądzie.

Gość gość
przeczytaj swoje wpisy, stwierdziłeś, że wszystkie lesbijki są grube, zaniedbane i maja krótkie włosy. To nie jest pozytywny opis żadnej kobiety: "Pozwalają też sobie na chodzenie w aseksualnych, szerokich, workowatych ubraniach, brak staników, często nadwagę lub kompletny brak makijażu"