Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

W jakim wieku przestałyście imprezować?

Polecane posty

Ja mam prawie 23 lata i nigdy nie zamierzam przestać, i to mimo iż jestem raczej introwertyczką :) Na przykład nie wyobrażam sobie że kiedyś przestane jeździć na woodstock. I nie wyobrażam sobie, że miałabym pić jakąś kawusie z jakimiś nudnymi przyjaciółkami po trzydziestce, skoro mogę pić piwo z ciekawymi ludźmi :P

Gość gość
po studiach.

Gość gość
Nigdy a mam już dobrze po 40ce:)

Gość gość
Moją ostatnią imprezą będzie stypa po moim pogrzebie.

Gość gość
24 i jeszcze imprezuję co jakiś czas, ale herbata z przyjaciółką też jest fajna

Gość gość
do 24 r.ż. imprezowałam praktycznie codziennie (minimum to 3 razy w tyg), takie środowisko sprzyjające wypadom, domówkom, imprezom na mieście, akademiku czy w plenerze, mnóstwo znajomych ale to nigdy nie była jakaś silna potrzeba bardziej dla zabicia nudy, a może z poczucia samotności? jestem domatorką i obecnie (30+) zdecydowanie wolę kameralne spotkania w spokojniejszej atmosferze

Gość gość
Zależy co kto rozumie przez imprezowanie. Koncerty i piwo zawsze, to lubię. Kiedyś chodziło się na jakieś 18 w liceum, jakiś Sylwester, ale teraz mnie takie pierdoły nie bawią zupełnie. Koleżanki pieprzą jak potłuczone, a jak wypiją to człowiek czuje się głupszy o wszystko, co usłyszy od nich ☹

Gość gość
trzeba być debilem żeby nigdy nie przestać imprezować, to wg mnie nie świadczy o wyluzowaniu i byciu fajnym jak zapewne uważasz, tylko o tym, że jesteś nieodpowiedzialna, nie myśląca poważnie o życiu, po prostu pstro we łbie, ale mnie to nie dziwi, teraz większość takich egzemplarzy:/

Gość gość
Przed ciążą w wieku 29. Wy bawiłam się i już nie chodzę od pięciu lat.mam dziecko.instynktownie przerwałamprzerwała wychodzenie.wczesniej chodziłam co tydzień a jak poznałam męża rzadziej.moje koleżanki chodzą dalej i nie mogą nikogo poznax

Gość gość
Mam 37 nadal imprezuję. Teraz nawet lepiej i ciekawiej niz na studiach bo mam kasę i mogę sobie np gdzieś polecieć w weekend się zabawić. A propos niektórych wypowiedzi, to rozumiem, że dojrzałość gryzie się z jakąkolwiek formą rozrywki i imprezami innymi niż grill u teściów. Cóż, polska mentalność. .

20:35 nie wiem o co ci chodzi, mam totalnie gdzieś czy ludzie mnie uważają za wyluzowaną czy fajną - po prostu imprezowanie jest fajne i tyle. Lubie koncerty, domówki, wyjazdy na festiwale - po prostu lubię. I nie wiem czemu miałabym rezygnować z tego bo jakiś buc uważa że "jestem nieodpowiedzialna" :D No tak, zapomniałam że dla takich pustaków jak ty, głównym celem w życiu jest dobrze wypaść w oczach innych, pozować :) Co ludzie powiedzą to sens twojego życia :)

Gość gość
21:08 to nie kwestia mentalności a osobowości i przyczyn imprezowania, niektórzy tracą zainteresowanie dotychczasowymi formami rozrywki i czują się lepiej w innych, bywa że człowiek w przeciągu paru lat może się diametralnie zmienić, bywa też tak iż ktoś ma imprezowanie we krwi i uwielbia taką formę spędzania wolnego czasu

Gość gość
W wieku 23 lat, po urodzeniu dziecka...chociaż ostatnio byłam na dwóch koncertach, po 10 latach przerwy i było fajnie :)

Gość gość
każdemu się należy jakaś rozrywka, nawet w domu seniora są imprezy i bardzo dobrze. Większość prostych ludzi uważa, że jedyne słuszne imprezy to grill, wesela, rodzinne biesiadowanie u cioci na imieninach, tak typowo po polsku. Dziękuję za takie imprezy, ale szczerze mówiąc Magaluf czy Arenal na Majorce też mi nie pasuje, ani inne tego typu miejsca, wolę koncerty i spędy jak Metal Days czy podobne, mam 30. Nie zamierzam rezygnować z tego co lubię, czas nie stanie w miejscu, trzeba korzystać

Gość gość
Ja mam 25 ale jeszcze studiuje wiec imprezuje :D