Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tgośćlba

Jak namowic meza

Polecane posty

Gość Tgośćlba

Na sex z moja mama. Moj taka pracuje za granica poprostu stracil prace i wyjechal tak jak to inni zrobili. Mama sama zostala, ma 42 lata jest szczuplejsza odemnie, Ostatnio przy kawie rozmawialysmy na rozne tematy i o intymych sprawach tez zdradzila mi ze kupila sobie sztucznego bo nie moze czasami patrzec na ziecia jak ´chodzi w boxerkach( my mieszkamy osobno ale do mamy przyjezdzamy) i powiedziala mi ze chetnie by sie z nim przespala jak ja nie mialabym nic przeciwko i maz wyrazil by zgode, Ja jestem za ale nie wiem jak to powiedziec mojemu mezowi.Tylko jak sprobuje i jej jego k***s posmakuje to co moze chciec stale . A spodobac sie jej spodoba bo z mojego meza jest ostry bzykacz a ma czym kobiete zadowolic jak tylko chce w kazdej pozycji. Mamy mi szkoda ale nie wiem czy mezowi cos mowic

Gość gość
Niemów mu tego i lecz się na głowe

Gość gość
powiedz mu, że powinien mamie "podziękować" za to, że ciebie urodziła, zainicjuj trójkąt.... ale jest to jednak moim zdaniem ryzykowne. Zastanawiałabym się , czy pozwolić mojemu mężowi pieprzyć moją mamę. Na szczęście moja nie ma takich ciągot do mojego męża.

Gość gość
A to co w promieniu 100km nie ma faceta ktory by sie zgodzil ja przrznac A jesli jest w tym wieku co piszez to kobieta potrzebuje dobrego i grubego bolca a ty nie mecz swojego na matce

Gość gość
chodzi aby "wszystko zostało w rodzinie" - tak jest lepiej bo się zdrada nie wyda ....

Gość gość
O co tu chodzi jak tylko maz ma na mame ochote to niech sie rabia nawzajem bo przeciez meska pala jest nie z mydla, a jak mama bedzie zadowolona ze jest dobrze na calego walona to i w domu mila atmosfera

Gość gość
nie wiadomo czy ma ale po alkoholu możecie spróbować zainicjować trójkąt

Gość Tgośćlba
do gosc 19,54 Dziekuje nawet o tym nie pomyslalam,

Gość gość
chętnie zaopiekuję się mama, zostaw kontakt ;) lover72@interia.pl

Gość gość
Moja mama ma 45 lat i jest wdową, kilka razy widziałam jak pieprzą ja obcy faceci, powiedziałam jej o tym, było jej wstyd, mówiła że sztuczny penis już jej nie wystarcza i co jakiś czas musi ktoś ją porządnie zerżnąć, a kilka razy to trzech kolegów z pracy ją j***li, nie chciałam żeby szmaciła się z obcymi i zaproponowałam jej seks z moim mężem bo zawsze go lubiła, zgodził się i co jakiś czas ją *****.