Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercia w kropce

Chłopak mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Gość Wercia w kropce

Jestem z chłopakiem od 6 miesięcy Do stosunku doszło dopiero pare razy, nie wiem co mam zrobić, ja go zaspokajałam przed stosunkiem trzepaniem, lodem, a on mnie palcówką nie, przy minetce od pierwszy dochodzi. Myślałam że przy seksie będzie inaczej ale już było pare razy i nic. Czy ze mną jest coś nie tak? A jak tak to co mogę z tym zrobić

Gość gość
myślę że to bardziej z nim jest coś nie tak :P za szybko dochodzi musisz mu powiedzieć żeby potrzebujesz dłuższych pieszczot :)

Gość gość
Radze zrob to co ja zrobilam zmienilam na innego i trafilam na dobrego teraz jestem zaspokojona i przerznieta tak jak nalezy a ma naprawde czym mnie posuwac nawet nie myslalam ze on moze miec takiego duzego kulassa

Gość gość
Nawet przy minetce to on dochodzi?

Gość gość
Co ty masz za typa ja bym chciał zeby moja chciała więcej

Gość Wercia w kropce
Tak dochodzi I nie chcę go zmieniać na innego

Gość gość
To kup sobie wibrator może jak bedzie ci wkładał to nie dojdzie

Gość gość
Zmien na inny model i bez dyskusji bo sie zestarzejesz a wtedy juz twojej pchizdy zaden kulass nie bedzie chcial i nic w nia nikt nie bedzie pchal

Gość Wercia w kropce
Nie chcę go zmieniać jestem z nim od 6 miesięcy i jest to moja 6 miłość.

Gość gość
To niech pije mleko z gipsem (gips medyczny mozna go kupic w aptece bez recepty) trzy razy dnia napewno cie zaspokoi, to jest z mojego doswiadczenia teraz jestem p******a od rana ?????

Gość gość
"Jestem z chłopakiem od 6 miesięcy Do stosunku doszło dopiero pare razy" - Tu leży problem. Musicie się dotrzeć i kochajcie się jak najczęściej to się przyzwyczai. Jasno komunikuj co Ci nie pasuje w seksie bo on się nie domyśli. Jak go sobie wychowasz dobrze w tych sprawach to Cię będzie zaspokajał jak trzeba :S

Gość gość
Ja jak chodziłem jako młody chłopak z dziewczynę 6 miesięcy to jeszcze przez myśl nie przechodziło mi, że może ona czeka na zaspokojenie. Nie dziw się za bardzo, że młody chłopak bywa w tych sprawach często niegramotny. Jeśli bardzo potrzebujesz, po prostu ty inicjuj stosunki. Ale wtedy i ty musisz martwić się o zabezpieczenie.

Gość gość
Ja mogę długo i nie dochodzę przy minecie

Gość gość
A ja mam od paru miesiecy chlopaka ktory posuwa mnie jak zwariowany jak by mogl to by nic nie robil tylko mnie piepszyl az czasami mnie ciipkaa boli tak mnie wali