Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Konflikt

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. nie chc臋 nikogo zanudzi膰 swoj膮 opowie艣ci膮 wi臋c postaram si臋 napisa膰 jak najkr贸cej mog臋. A wi臋c tak, mam 15 lat mam o 7 lat starszego brata z kt贸rym nigdy dobrego kontaktu nie mia艂am. Mama m贸wi艂a, 偶e to przez r贸偶nic臋 wieku ale z roku na rok by艂o coraz gorzej. Teraz nie odzywam si臋 z nim od wakacji i strasznie mi ci臋偶ko. Mimo, 偶e by艂 dl mnie okropny, oczernia艂 i nawet bi艂 to i tak go kocham. W 艣wi臋ta dosta艂am obra偶ona przy ca艂ej rodzinie a przeprosin do tej pory nie us艂ysza艂am i pewnie nie us艂ysz臋. On ma swoj膮 rodzin臋, 偶on臋, ktora by艂a moj膮 przyjacio艂k膮 a teraz po prostu nie mog臋 na ni膮 patrze膰. Maj膮 w艂asna firme dom po prostu dobrze im si臋 偶yja i maja sie za lepszych a ja i mama to biedne 艣miecie. W wakacje by艂a r贸wnie偶 k艂贸tnia rodzinna mi臋dzy nimi i moj膮 mama :/ podejrzewam, 偶e kontaktu ju偶 nigdy nie odbudujemy po czym艣 takim, ale ja dalej nie moge zapomnie膰 bo tak sie nie da :( codziennie p艂acze nawet mia艂am ochote tark膮膰 sie na swoje 偶ycie.. Jak mam zapomnie膰? jak zacz膮膰 normalnie zyc? dodam ze rozmowa nie chodzi w re bo brat nie jest typem czlowieka przyznaj膮cego sie do winy ani wgl okazuj膮cego uczucia:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰