Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 20, 2017 Witam. nie chc臋 nikogo zanudzi膰 swoj膮 opowie艣ci膮 wi臋c postaram si臋 napisa膰 jak najkr贸cej mog臋. A wi臋c tak, mam 15 lat mam o 7 lat starszego brata z kt贸rym nigdy dobrego kontaktu nie mia艂am. Mama m贸wi艂a, 偶e to przez r贸偶nic臋 wieku ale z roku na rok by艂o coraz gorzej. Teraz nie odzywam si臋 z nim od wakacji i strasznie mi ci臋偶ko. Mimo, 偶e by艂 dl mnie okropny, oczernia艂 i nawet bi艂 to i tak go kocham. W 艣wi臋ta dosta艂am obra偶ona przy ca艂ej rodzinie a przeprosin do tej pory nie us艂ysza艂am i pewnie nie us艂ysz臋. On ma swoj膮 rodzin臋, 偶on臋, ktora by艂a moj膮 przyjacio艂k膮 a teraz po prostu nie mog臋 na ni膮 patrze膰. Maj膮 w艂asna firme dom po prostu dobrze im si臋 偶yja i maja sie za lepszych a ja i mama to biedne 艣miecie. W wakacje by艂a r贸wnie偶 k艂贸tnia rodzinna mi臋dzy nimi i moj膮 mama :/ podejrzewam, 偶e kontaktu ju偶 nigdy nie odbudujemy po czym艣 takim, ale ja dalej nie moge zapomnie膰 bo tak sie nie da :( codziennie p艂acze nawet mia艂am ochote tark膮膰 sie na swoje 偶ycie.. Jak mam zapomnie膰? jak zacz膮膰 normalnie zyc? dodam ze rozmowa nie chodzi w re bo brat nie jest typem czlowieka przyznaj膮cego sie do winy ani wgl okazuj膮cego uczucia:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach