Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynqqa00

czy to normalne czy na prawde jest skąpy?

Polecane posty

Gość cytrynqqa00

duzo znajomych mowilo mi abym go zostawila bo jest sknera jestesmy razem rok a moze z 2 razy za mnie zaplacil kiedys nawet zaprosil mnie na obiad za ktory musialam oddawac mu pieniadze meczylo mnie to ale przymykalam na to oko przedwczoraj bylo znowu to samo zaprosil mnie na wycieczke dzien wczesniej wiec nie bylam na nia przygotowana i nie mialam za duzo pieniedzy ze soba zapytal sie cdzy jestem glodna i mam ochote cos zjesc bylam bardzo wiec poszlismy do kfc gdzie tam zamowil mi bsmarta za 4.95 nawet za niego musialam mu oddac 5 zł dla mnie jest to nienormalne i odraża mnie to u niego nie chcialabym konczyc tego zwiazku ale nie wiem czy dluzej tam rade zyc z takim sknera i nie czuc sie przy nim jak jego dziewcyzna jak myslicie co powinnam zrobic? a moze przsadzam i to noralne ze w zwiazku kazdy placi za siebie?

Gość gość
buahaha lol

Gość gość
Uciekaj! Na starość mu sie to pogorszy!

Gość gość
bedziesz jedna z tych glupich wsiurek w Biedronce, ktore sie pytaja mezowi czy moga wlozyc najtanszy krem do koszyka

Gość gość
wiej od niego bo będzie jeszcze gorzej

Gość gość
najczęściej każdy płaci za siebie, ale jak jesteś gdzieś zaproszona to płaci ten kto zaprasza

Uciekaj od niego! :o Co za bezczelny chłopak! 5 zl oddać ? Kopa w dupsko mu trzeba było dac!