Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

delikatne pieczenie

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie od wczoraj odczuwam w okolicach sromu takie delikatne pieczenie i zaczynam sie bac, że robi sie z tego jakaś infekcja czy macie jakis sprawdzony środek bez recepty na to

Gość gość
Mamy ,zupełnie bez recepty powinnaś pójść do lekarza , w internecie tego się nie wyleczy . Ewidentnie masz jakąś infekcję i będzie tylko gorzej.

Gość gość
Bez pieczot cie dymał.Ci/pa ne rozluźniona.

Gość gość
Mnie przy początkach infekcji pomaga probiotyk dopochwowy np. lactovaginal i tantum rosa do podmywania się a potem emulsja z kwasem mlekowym , coś takiego jak np. emulsja provag. Jesli nie zauważysz poprawy, chociaż u mnie to skutkuje to idź do ginekologa.

Gość gość
Kup hydrovag, który szybko złagodzi podrażnienie, zregeneruje i odpowiednio nawilży śluzówkę. Globulki zakwaszą pochwę i okolice intymne, co uniemożliwi namnażanie patogenów. Łatwo się je zakłada, nie musisz przy nich stosować wkładek.

Gość gość
Przy pierwszych objawach infekcji mnie najbardziej pomaga połaczenie maści clotrimazolum i probiotyk Lactovaginal. Obydwa leki kupisz w aptece bez recepty. Hamują rozwój infekcji, a probiotyk dodatkowo przywraca fizjologiczny stan mikroflory pochwy.