Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne objawy.

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Nie szukam tu krytyki i durnych odpowiedzi. Chciałam tylko zapytać czy któraś z was miała kiedyś takie objawy. Jakiś czas temu kochałam się z moim chłopakiem. Początkowo bez zabezpieczenia ale ostatecznie wytrysk zakończył się w prezerwatywie. Nie wiem czy były to dni plodne czy nie bo od zawsze mam nieregularne miesiączki. Z medycznego punktu widzenia zapłodnienie może nastąpić tylko i wyłącznie jeśli do wytrysku dochodzi w pochwie kobiety a nie poza nią. Może i są inne przypadki zajścia w ciążę jak się slyszy np przy braku wytrysku tylko poprzez preejakulat lub jak się słyszy że stosunek był przerywany. Teraz moje pytanie. Dziś powinnam dostać okres jednak od tamtego tyg mam plamienia. W pt było brązowe plamienie, na wieczór plamy krwi, sob i nd skąpe krwawienie i dziś również. Dodam że miesiączki zawsze miałam bardziej obfite niż teraz jest to coś. A teraz raz coś jest a raz nie ma... testu nie robiłam bo ciąża jest raczej mało prawdopodobna bo mój m. Był we mnie tylko chwile... nie wiem w koncu czy mam to potraktować jako plamienie wywołane zagnieżdżeniem zarodka, okresem czy mam lecieć do ginekologa bo coś jest nie tak... pomoże któraś?

Gość gość
Co u ciebie za wiedza jak nie wiesz ze ruchoanie powoduje ciążę.

Gość gość
my tak zawsze robimy,ze najpierw na zywca a potem wytrysk w kondoma i od 7 lat tylko dwie PLANOWANE ciaze.zaskoczylam od razu wiec problemow nie mam a tak u nas sie sprawdza dobrze

Gość gość
Zrób test na początek!

Gość gość
Wiem że seks wiaze sie z ciaza ale objawy u mnie są mylne.. wiem co z czym się wiąże i bym się cieszyła gdybym była w ciąży więc nie wiem o co szczekasz