Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś dostał kiedyś odszkodowanie i ile?

Polecane posty

Gość gość

Z jakiej firmy ubezpieczeniowej? Za co? W jakiej kwocie zostało wypłacone? Tak sobie obserwuje forum prawnicze i ludzie o byle pierdoły żądają odszkodowań. Teraz pierwszy raz w życiu jestem zmuszona sądzić się z ubezpieczycielami i chciałam podpytać tu czy ktoś z was może kiedyś coś od nich dostał,albo jakieś zadośćuczynienie i w jakiej kwocie?

Gość aSunsin
Za co należy otrzymać odszkodowanie zależy w dużej mierze od tego od tego jaką mamy umowę lub czego dana instytucja nie dopatrzyła kiedy np. poślizgmniemy się na jakiejś posadzce. Z tym, że w takim przypadku, żeby mieć szanse na odszkodowanie należy zwrócić się do firmy, która się tym tematem profesjonalnie zajmuje. Przykładem może być Solace kiedyś mi pomogli uzyskać odszkodowanie, którego firma nie bardzo chciał mi przyznać także odsyłam - http://www.solace.pl/ jak napiszesz to może też otrzymasz informacje, które Cię interesują .

Gość gość
Tylko durnie dają się nabrać firmom odzyskującym odszkodwanie. Ja bez pomocy nikogo dostałem z pzu pełne odszkodowanie za przebyty zawał. Dostałem za zabieg, pobyt w szpitalu, utratę zdrowia i pobyt na rehabilitacji. W sumie ok 30 tysięcy. Bez problemu.

Gość gość

Bez żadnych zastrzeżeń polecę Merces co do odszkodowań. Mają doświadczenie, wiedzą jak rozmawiać z ubezpieczycielem, czy prowadzić sprawy w sądzie. W moim wypadku zdali egzamin na piątkę. Jeśli chodzi o szczegóły najlepiej dzwonić bezpośrednio do nich. Na wypadeksmiertelny-odszkodowanie.pl jest kontakt.