Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzięki PIS w Polsce masowo wycinają drzewa, masakra

Polecane posty

Gość gość

wy k***y

Gość gość
A jak PO budowali autostrady przez prawie park narodowy leśne piękne tereny po to by teraz tiry jeździły na wschód z zachodu to nikt nie protestował. Wiecie ile hektarów poszło pod drogi? Prywatny teren mam i jedno drzewo, które się sypie, może komuś krzywdę wyrządzić, więc ściany je i co w tym złego

Gość gość
U mnie wycinają, ale na wniosek burmistrza z PO :o

Gość gość
zdychać proszę szybko ale już

Gość gość
No niestety, JAK mogli na coś takiego pozwolić??? Nienawidzę tego rządu! Niedługo nie będzie czym oddychać :(

Gość gość
Ma byc potop i prezes buduje arke dla narodu!

Gość gość
Poważnie, u mnie nawet jednego nie wycięli, nawet tego co od paru lat jest przechylone przy przejściu dla pieszych, że trzeba się schylać.

Gość gość
Gość 12:58 No to jest nas więcej !!! Nigdy nikomu źle nie życzyłem ale ... Przetrwamy TO !! 3-maj się :)

Gość gość
gość dziś X Widzisz rzeczy, których nie ma... Jesteś z PO czy KOD'u?

Gość gość
13:45 Chodzi o błąd w godzinie ? Miało być 12:57. Nie zauważyłem pomyłki .Ale za to bardzo dobrze widzę inne , dużo ważniejsze rzeczy . I oczywiście popieram KOD. P.S. Spodziewam się rynsztoku ( ogólnie) , ale spoko :) Już się przyzwyczaiłem , że niektórzy swoje frustracje potrafią tylko tak wyładować.

Gość gość
weź się nie przyznawaj do kodu

Gość gość
Wycina sie drzewa po to zeby smog nie byl tylko w zime ale przez caly rok :-)

Gość gość
sie ciesz k*****e ze niesą sprzedane lasy bo bys palo na grzyby niemogl chodzic gupku pa pan wlasciciel mial by prrawo cie odszczelić :-P

Gość gość
Drzewa przy drodze są niebezpieczne. Kiedyś leżało pełno gałęzi i droga była nieprzejezdna po burzy. U nas modrzew bezpański rósł za płotem sąsiada, aż się złamał i wpadł mu do ogródka. Słyszeli jak trzeszczał to pouciekali. Nie było zgody na wycięcie tego i dobrze, że teraz robią porządek. Nie popieram wycinania podmiejskich lasów dla firm deweloperskich

Gość gość
kolejny dobry ruch pis. wreszcie człowiek będzie mógł usunąć drzewa które mu przeszkadzają. wreszcie mamy władzę która reprezentuje większość a nie działa na zlecenie jakichś cwaniaczków pasożytujących na narodzie.

Gość gość
wreszcie mamy władzę która reprezentuje większość x szkoda ze ta wiekszosc narodu to glupki :o

Gość gość
Mieć ból żopy o to, że ktoś na SWOIM PRYWATNYM terenie może robić co mu się podoba. To dopiero trzeba być zawistnym pllaczkowatym januszem

Gość gość
"szkoda ze ta wiekszosc narodu to glupki " x no cóż, jak ci się polski naród nie podoba to poszukaj sobie innego, mądrzejszego.

Gość gość
"To dopiero trzeba być zawistnym pllaczkowatym januszem " x no, kiedyś na forum ogrodniczym z taką gnidą gadałem. urzędas. uznawał za rzecz niedopuszczalną żeby ludzie sami decydowali o tym czy wytną drzewo czy nie.