Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jest taki hejt na tesciowe i mieszkanie z nimi ?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam ze swoja od 2 lat i jest super. Teraz szczegolnie bo jestem na zwolnieniu w ciazy. Rano schodze na kawke i sniadanko do tesciowki, razem szykujemy sniadanko, rozmawiamy sobie. Potem ide na pietro cos tam porobic. Na obiadek schodze znowu, razem gotujemy, razem jemy. Potem idziemy na jakies zakupki albo spacer. Ostatnio wybieralysmy razem wozek. Jak sie maluch urodzi, to wiem ze moge zawszw na nia liczyc w kwestii opieki. Kupuje duzo rzeczy dla maluszka i bardzo sie cieszy. W nic nam sie nie wtraca, nawet nie wchodzi na pietro do nas, chyba ze ja zaprosze i powiem zeby przyszla na górę. Jest super kobietka. O mnie mowi wszystkim, ze ma w koncu corke, o ktorej marzyla cale zycie. Czy to naprawde taki wyjatek ta moja tesciowka ?

Gość gość
uwierz mi twoja tesciowa to anioł i wyjątek, moja z tego typu-modli sie pod figurą a diabła ma za skórą ,niby ok. nie kłócimy sie nigdy jej nie ublizyłam, mamy wszystko osobno ona z kawalerem synem dół my góreale ona jest wredna i fałszywa wszystko musi wiedzieć,

Gość gość
Tylko patologia ma teściowe na które się narzeka....

Gość gość
Moja tesciowa tez jest super

Gość gość
Moja to suka z piekla rodem

Gość gość
A Ty glupia czy z milicji? Setki tematow na forum o tym, miliony wpisow i argumentow, a ta nowy temat zaklada z glupim pytaniem. Ja Ci odpowiem, dlaczego -abys miala zagadke.

Gość gość
Odezwala sie powyzej agresorka ze wsciekiem macicy. Przyszla tesciowa hetera i suka.

Gość gość
ja nie chce mieszkac z teściowa nawet najmilsza bo lubie łazic nago spac kiedy chce kochac się gdzie chce ,wolnośc i swoboda ,kawusia ciasteczko ploteczki rzygam takimi rzeczami ,tylko z facetem to ma sens ,inaczej się uduszę

Gość gość
No ja tak mam, a mieszkam w teściowa, osobne wejscie. Tylko konfliktowe osoby beda stwarzac problemy, normalne lubiane osobe nie.

Gość gość
Up piszcie suki synowe

Gość gość
ja ze swoją dobrze żyje bo nie mieszkamy i nigdy nie mieszkalysmy razem. ale ze swoją matką też bym już nie mogła mieszkać. jednaK co swoboda na swoim to swoboda :)

Gość gośćdalia
Swiete słowa,co na swoim,a tesciowa jak chce,to moze popilnowac wnukow,a jak nie chce to nie musi,ale wara sie wpieprzac do malzenstwa,wlasnie dzieki tesciowej nie mamy dziecka,nie pytajcie,ale to przygnebiajace,ona nie zyje,ale juz dla nas za pozno

Gość gość
Prowokacja :-0 Głupawa ''Zakupki z teściową'' ... co to za słownictwo?

Gość gość
Autorko, moim zdaniem, a jestem doswiadczoną mężatką, Twoj wpis jest niepokojąco przesłodzony, a Twoja ''więź''z teściową jest niezdrowa. Ps. A gdzie mąż w tym cudownym związku z teściową?

Gość gość
wczoraj A czemu niezdrowa? widać lubisz jazdę po teściowej że to cie tak dziwi.Ja tez lubię swoją teściową i bardzo chętnie spędzamy czas na "plotkach",ona lubi buty a ja uwielbiam,chodzimy do sklepów,oglądamy i kupujemy i ne tylko to.Co Cię tak dziwi,że relacje mogą być sympatyczne? a mąż:) a mąż:) pracuje kiedy my pijemy kawę.Jak faceci wrócą z pracy to każda idzie do siebie.

Gość gość
Przyszła teściowa przyjęła mnie z otwartymi ramionami, aż mnie siostra ostrzegałą, że za słodko. Poprzedniczkę pognała. Dużo czasu minęło, nadal jest super babka i tyle.