Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głodówka 40 dniowa

Polecane posty

Gość gość

Witam Potrzebuje informacji, ponieważ to co znajduje na różnych stronach w internecie przeczy sobie nawzajem. Jestem w trakcie tzw. głodówki 40 dniowej. Dziś 8 dzień na samej wodzie a dopadła mnie infekcja. Z niektórych informacji wynika ze nie ma możliwości załapać infekcji, a to, co na to może wyglądać jest wynikiem oczyszczania z niewyleczonych chorób z przeszłości. Gdzie indziej piszą ze oczywiście można złapać infekcje, ponieważ organizm jest osłabiony i skłonny na ich złapanie. Od trzech dni walczę z infekcją: przed wczoraj bóle dróg oddechowych, suchy kaszel, ból głowy, wczoraj drogi oddechowe już nie bolały, ale głowa aż chuczalo, a dziś katar ale sie leje woda, nie mogę siedzieć bo ciagle kapie, tylko leżeć. Do tego zapchane zatoki, aż do miejsc pod czołem. Gorączki nie było. Dziwne. Czy ktoś sie z czymś takim spotkał? Pozdrawiam

Gość gość
Może organizm się oczyszcza? Podziwiam za silna wole. A ile wazysz i jaki wzrost?

Gość gość
Jestem facet aby nie było watpliwości. 180cm i zaczynałem z 93kg. Obecnie 82,3kg

Gość gość
głupich nie sieją sami sie rodzą, ale myślałam że tylko nastolatki stosuja głodowki

Gość gość
Wlasnie piszesz i nie wiesz co piszesz widocznie urodziles sie glupi? Nigdy nie oceniaj i nie zabieraj glosu na temat o ktory nie masz pojecia, to taki pstryczek na otrzezwienie!

Gość gość
Ja odradzam glodowki. Medycyna ostrzega przed tego typu eksperymentami. Skutki glodowki moga dac o sobie znac nawet za kilka lat. Zamiast tego polecam diete warzywno-owocowa, bo jest zdrowsza dla organizmu i ogolnego samopoczucia.

Gość gość
Owoce warzywa to wszystko chemia już nic nie jest zdroje a głodówke popieram bo sama stosuje

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!