Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAndrzej

prezent na dzień kobiet

Polecane posty

Gość gośćAndrzej

Co dla żony na dzień kobiet? Jeszcze mam chwile czasu ale chce, żeby w tym roku to było cos naprawde wyjątkowego.

Gość gość
kwiaty, biżuteria, czekoladki - to co kobiety lubią najbardziej, starczy ;)

Gość Kacper_szeja
jeśli stawiasz na coś wyjątkowego, może pomyśl o jakieś małej wycieczce? Na weekend do Pragi,a innej stolicy. Ja w tym roku postanowiłem bardzo zaszaleć i na dzien kobiet wręczę jej bilety, które wykorzystamy w wakacje. Nawet wziąłem pożyczke w kredytach chwilówkach na ten cel, ale myśle, że szczęscie mojej żony jest tego warte <3

Gość arturgow
apropo pożyczek i w temacie święta płc***ięknej - ja też pożyczałem w kredytach chwilówkach na pierścionek dla mojej pani :D oświadczyłem się, przyjęła, jesteśmy pół roku przed ślubem :)

Gość gość
Ja się muszę pochwalić bo mój luby w tym roku zaszalał :P W sumie byłam bardzo ciekawa jaki prezent dostanę w tym roku bo on jest z tych, którzy się starają i nie idą na łatwiznę :) I tak dostałąm przepiękny zegarek Casio na bransolecie https://domczasu.pl/zegarki-casio-na-bransolecie/8284-damski-zegarek-casio-ltp-1281g-7a.html Zawsze o takim marzyłam a on jak zawsze trafił idealnie :)