Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów którzy chca dziewice za żone

Polecane posty

Gość gość

UWAGA!!!! UWAGA!!!!!! UWAGA!!!!! Czyli jeśli ktoś jest dziewicą tz że się szanuje?? A co powiedzie na moją znajomą. Jest dziewicą, ma 20 lat a chleje do upadłego, często całuje się z róznymi facetami na imprezach, przeklina, pali. Jest chamska i nie ma wartości moralnych. Poniża innych, wyśmiewa itp. Jest dziewicą bo chce uprawaic seks z kimś z kim bedzie w dłuzszym związku być może małżenskim. Ona według was się szanuje??? A druga moja znajoma ma 24 lata, jest sympatyczna, ładna, ma wartości moralne ale nie jest dziewica bo uprawiała seks z 1 facetem z którym była w związku kilka lat. Ona według was na żone się nie nadaje ? Tylko ta pierwsza sie nadaje bo dziewica ?? Czekam na komentarze

Gość gość
Przesadzasz! Mezczyzni nie chca rozwiazlych kobiet. Nikt nie powie zle o tym jak ma jednego w dlyzszym zwiazku a tylko dobrze o takich dziewicach. Przedstawiasskrajne przypadki by zdyskredytowac mezczyzn nie chcacych uzywanych kobiet.

Gość gość
To częste przypadki. Kobieta bez zasad moralnych która jest dziewica :) oglądałeś american beauty? Mi nie przeszkadza że oni chcą dziewic. Przecież ja też nie chce faceta który mial tysiac dziewczyn. Tu chodzi tylko o to że dla nich kobieta która miała tylko jednego faceta to d***** i szmata która sie nie szanuje mimo ze ona ma zasady moralne i jest dobrym człowiekiem :D

Gość gość
Jednego oficjalnie a trzeba doliczyc tych nieoficjalnych zwykle oficjalni X3

Gość gość
Mi chodzi o kobiety z zasadami moralnymi które nie maja innych facetów tylko tych w dłuzszych zwiazkach trawjacych kilka lat

Gość gość
Nie ma takich kobiet

Dla mnie nie musi być dziewicą. Ważne by nie miała wielu wcześniej, bo to obrzydza. Poza tym choroby...

Gość gość
Bo tu siedzą jacyś psychole ze stulejką, żonki i mężusie co nie mieli innych partnerów ale w głebi duszy się zastsnawiają albo fanatycy religijni. I p/i/e/r/d/o/l/ą takie bzdury. Normalnie myślący ludzie gdy się kochają nie wyliczają sobie ilość kochanków. Bo po co to wiedzieć? Ważne jest to co teraz i wzajemny szacunek w miłości. Wolę mieć faceta nie prawiczka i wiernego niż pobożneho prawiczka który po 40 wy/ ruu / cha jakaś naiwną 20 latkę. Ale tego tu ludzie nie zrozumieją. Są takie jednostki tu które mają zacofanie umysłowe i dzielą ludzi tylko na prawiczków,dziewice oraz resztę oczywiście ta reszta to kobiety dziffki i szmaty bo ja facet zaruhhha z 15 panienek to przeciez nic takiego. Radze zalozyc forum dla tych wiecznych myslicieli oraz mezow co ich kobieta to pierwsza nie byla a teraz on codziennie mysli o tym. Smiech na sali. Rozwodzicie sie nad przeszloscia a terazniejszosc wam ucieka. Kiedys sie obudzicie z reka w nocniku.

Gość gość
Są miliony takich kobiet które własnie uprawiaja seks tylko w zwiazku i one tak naprawde się szanują bo uprawiaja seks z miłosci.

Gość prawictwo pospolite 114
Dziewice lepiej odbieram ponieważ ona wie czym jest miłosc . TO jest również tęskonota za czymś pięknym , a nie tylko byzkanko czy szczesliwe chwile.. Pewnie ze wolałbym dziewice.

Nie jestem zbyt wierzący , ostatnio byłem w kosciele 17lat temu wiec moja wiara jest bardzo słaba

Gość gość
Jak kobieta uprawia seks z milosci i nie odda sie na pierwszych randkach a potem facet ją oszuka to dla pewnych kafe uzytkownikow to kobieta jest winna i dupodajka :) tylko raz takiego psychola spotkalam na swojej drodze. Prawiczek po 30 i z braku seksu zrobila mu sie stulejka. :) brak seksu tez jest niezdrowy. Naturalnie mowie tu o osobach doroslych.

Gość gość
prawictwo pospolite 114 a ty oczywiście prawiczek? Pewnie po 30 :)

Gość gość
prawictwo pospolite 114 skad wiesz czy dziewica wie czym jest milosc? A jak po malzenstwie okaze sie ze owa dziewica jest zimna jak lod w lozku i seksu to ona nie lubi? A moze tak jej sie spodoba ze bedzie z tej wiedzy o milosci bedzie chciala poznac jak to jest z innym? :)

Gość gość
Ja swojej kobiecie powiedzialem NIE przed ksiedzem podczas naszego slubu.powod-nie byla dziewica. Ryczala tak ze karetke wezwali.

Gość gość
Znam takie malzenstwo on kocha kobietki i mial juz kilka a on pani po teologii i dziewica orleanska :) slub po kilku miesiacach bo by chlopakowi jajca wystrzelily z braku seksu. Oczywiscie antykoncepcji brak bo religijnosc i tylko kalendarzyk malzenski. I takim sposobem tworza sie rodziny wielodzietne. Urodzi odchowa chwile i znow w ciazy. Jak lubia ich sprawa ale nie kazdy chce takiego zycia i nie kazda kobieta chce byc wiecznym inkubatorem. Kobietyy sobie sprawy nie zdaja ale kazdy porod obciaza organizm. Oczywiscie sa babeczki co moga miec pincet dzieci i wyskakuja w 2 sekundy jednak dla reszty nie jest tak kolorowo :)

no własnie nie jest dla mnie ważne , czy seksu nie lubi .. Ja nie mam obsesji na pukcie seksu. W koncu 30 lat bez tego wytrzymałem. Wiec dla mnie brak tego jest standardem Jakbym miał uprawiać seks to na pewno nie codziennie.. 2-3 razy w tygodniu nie więcej..

Gość gość
Ja swojej kobiecie powiedzialem NIE przed ksiedzem podczas naszego slubu.powod-nie byla dziewica. Ryczala tak ze karetke wezwali. Xxx Zal kobiety ze na takiego psychola wpadła. Trzeba bylo nie brac slubu ale lepiej zrobic szopke i pokazac jaki to cudowny katolik z ciebie :)

Gość gość
22:27 pokazalem tylko ze dziewictwo jest wazne.jakby nie bylo to bylibysmy malzestwem i karetka byla by nie potrzebna.

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś no własnie nie jest dla mnie ważne , czy seksu nie lubi .. Ja nie mam obsesji na pukcie seksu. W koncu 30 lat bez tego wytrzymałem. Wiec dla mnie brak tego jest standardem Jakbym miał uprawiać seks to na pewno nie codziennie.. 2-3 razy w tygodniu nie więcej.. Xxx No wlasnie moze to i lepiej zebys na taka wpadl co lubi raz na tydzien bo potem biedna sie bedzie meczyc. Zreszta o ile znajdziesz swoja cudowna dziewice jak juz sam nie jestes mlodym chloptasiem. Zaluj bo nie wiesz co tracisz :) zanim znajdziesz i dojdzie do kopulacji to ptak juz nie bedzie funkcjonowal tak jak trzeba. I uwazam ze ludzie bez seksu zyja krocej i sa nieszczesliwi.

Gość gość
gość dziś 22:27 pokazalem tylko ze dziewictwo jest wazne.jakby nie bylo to bylibysmy malzestwem i karetka byla by nie potrzebna. Xxx Wystarczylo powiedziec jej to w twarz a nie robic szopke. Dla ciebie moze jest wazne co nie znaczy ze inni mysla tak samo. Mam nadzieje ze kobietka sobie zdrowo myslacego faceta poznala i jest szczesliwa. Nalezy sie jej. A do Ciebie.... widzialy galy co braly takze twoj czyn milosierdzia byl wrednym posunieciem.

[ 22 31 ] a co ty seks uprawiasz codziennie ? Ja bym tak nie umiał

Gość gość
pomagam.pl/xqpky5tq

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś [ 22 31 ] a co ty seks uprawiasz codziennie ? Ja bym tak nie umiał X Ja to kocham seks i kochałam go nawet jak byłam dziewicą. Nie pociagaja mnie przygodne znajomosci. Seks tylko z milosci. W pierwszym zwiazku seksu nie bylo bo ja nie czulam sie gotowa mimo iz bylam wiecznie napalona a stracilam dziewictwo w wieku 25 lat. Mysle ze to ok bo juz znajomi sie nasmiewali ze mnie :) ja sie moge kochac nawet 2 razy dziennie. Najwiecej bylo 8 razy to potem nie moglismy na siebie patrzec z 3 dni. Mnie wszystko bolało a on mial otartego ptaka haha. Nie uwazam sie za rozwiazla kobiete bo robie to tylko z milosci i to nie moja wina ze mam duze libido, ktore tez szybko zaczelo mnie dreczyc. Kocham bliskosc drugiej osoby gdy czuje sie bezpieczna i kochana. Do tego nie trzeba slubu bo to tylko papierek. A ostatnio znajomi cos sie czesto rozwodzą. Co mnie przeraza bo zmiany partnerow co chwile nie sa zbytnio pozytywne. Wazne zeby siebie szanowac.

Gość gość
ja jestem dziewica, a przez wiekszosc facetow bylam przez to wymiewana :( nie warto liczyc na milosc i szacunek

ja bym tak nie mógł.. Jak miałem 16 lat to prawie zawsze codziennie budziłem sie z porannymi erekcjami ..Teraz od około 5 lat budze sie ze zwisem.. więc różnica jest wyrazna miedzy 30 latkiem , a 17 latkiem

Gość gość
prawictwo jestem ciekawa z czego zyjesz :) siedzisz tu ciagle od kilku lat

Gość gość
nie dziewictwo czy tez jego brak a lecenie na debili a potem oczekiwanie porzadnego mezczyzny jest wysmiewane

22:49 Jebłam ze śmiechu :D :D Jak z "miłości" to weź ślub, małżeństwo to też miłość, tępa dzido. Jeździsz na nim a on cię jebie z "miłości", to ułóżcie sobie życie. Za chwilę on odejdzie i ty będziesz się bzykać z kolejnym "tym jedynym" z "miłości" :D ja pierdolę, masz z 30 lat a taka pizda durna :D