Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bicepsy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko. Od czego faceci , ktorzy nie cwicza maja bicepsy. Czy biceps z wiekiem sam sie rozrasta tak samo jak rozrasta sie reszta ciala przy przeksztalcaniu z chlopaka w mezczyzne? Nie mam na mysli sylwetki z silowni bo to widac ze ktos cwiczy wiec ma biceps, ale skad masywne przedramie , biceps i klata u faceta, ktory nie cwiczy ?

Gość 43cm w bicepsie
genetyka, no i jeśli tyjesz to ci w barki/ręce też wchodzi masa, nawet kobietom

Gość gość
Mi idzie tylko w brzuch

Gość gość
43 w bicepsie, szkoda ze w huja ci nie poszło mięśniaku i karku

Gość 43 cm w bicepsie
Nie jestem ani miesniakiem ani karkiem bo zeby nim być bym musiał miec ponad 50 cm w bicepsie:P

Gość gość
Faceci maja z natury wieksze miesnie i łatwo im je rozwijac nawet poprzez codzienne czynności

Gość Andrzej5
Może ćwiczy coś tam w domu ? A jak nie to jest też taka możliwość,że od pracy,np.:od podnoszenia czegoś ciężkiego itd. Jeżeli chcesz też zwiększyć swoje mięśnie to polecam Ci Largomass,ja dzięki temu produktowi w szybkim czasie powiększyłem swoje mięśnie,ćwicząc w domu.

Gość gość
bo jak tyjesz to nie idzie tylko w tłuszcz ale tez przy okazji powiększają się mieśnine to zależy od genetyki czy więcej mieśni czy tłuszczu.

Gość gość
Na przyrost masy mięśniowej polecam Ci Largomass,ja go stosuję od 2-3 miesięcy i jestem zadowolony z jego działania.

Gość gość
Polecam Ci Largomass,ja go stosuję od kilku tygodni i już widzę wyraźną różnicę :)

Gość gość
Stosowałem przez ostatnie 4 miesiące dany suplement, umożliwiło mi to zwiększenie masy mięśniowej.

Gość gość Michał
Ja akurat jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem po zastosowaniu Largomass

Gość gość Michu
Ja wyregulowałem swoją sylwetkę poprzez odpowiednio ustawiony plan treningowy ukierunkowany na odpowiednie partie mięśniowe i zastosowanie Largomass. Z tym iż decydując się na suplementację, to uważam, ze naprawdę trzeba pamiętać o systematycznych ćwiczeniach, a nie na zasadzie od czasu do czasu

Gość gość
Ja bicepsa w ogóle nie ćwiczę, ale miałem kiedyś kumpla, który n*******la tylko biceps na siłowni i wydawało mu się, że jest kulturysta, ciągle porównywał swój obwód bicepsa do mojego, szkoda tylko, że ja brałem 110 na klatę, 140 na martwy ciąg , 130 na przysiad i robiłem 20 podciągnięć, a on z tym swoim bicepsem 60 na klatę, 70 na martwy i na przysiad i 0 podciągnięć. :D

Gość gość Arek
Przy odpowiednim zastosowaniu ćwiczęń, które są ukierunkowane na tę partię mieśniową możesz doprowadzić, do tego, ze będzie cię się ta partia mięśni bardzioej rozrastrała. Ja jednak uważam że bardzioej odpowiednie jest ogólne ćwiczenie na siłowni, by mięśnie były ukształtowane proporcjonalnie, warto tez pomyśleć o dodatkowej suplementacji jak Largomass.