Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owłosiony tors

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy według was drogie panie owłosiona klata u faceta jest sexy, dodaje męskości, podoba się wam czy wręcz odwrotnie odrzuca, brzydzi? Wyraźcie swoją opinię:)

Gość gość
Jestem mężczyzną i sam twierdzę, że włosy na klacie są jak najbardziej męskie - ale nie oszukujmy się, kręcące się długie jak u małpy wyglądają paskudnie i nawet przeszkadzają. Ja osobiście skracam do długości 1mm - trumeruję. Moja kobieta mówi, żę tak jest ok więc ufam, że większość kobiet woli jednak "ogarnięte" owłosienie i tyczy się to oczywiście całego ciała. Facet jest facetem - ale dbajmy o siebie mimo wszystko, pozdrawiam :)

Gość gość
Uwielbiam owłosioną klatę u faceta. W ogóle jestem fanką zarostu u mężczyzny .Nie chciałabym kolejny raz wylądować w łóżku z facetem który nie ma na sobie nawet jednego włoska. A zdarzyło mi się spotykać z gościem , który golił i depilował wszystko dosłownie wszystko. Pachy ok rozumiem ale żeby facet golił sobie nogi to nie bardzo

Gość gość
Taki facet bez owlosionej klaty to taki bezplciowy ., jakby bez hormonów męskich. Zarost ma klacie to jedno co mnie najbardziej podnieca.