Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet przespal sie z moja kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość
Dobrej koleżance takich rzeczy się nie robi ale przecież wiadomo, jacy są ludzie.

Gość gość
Przykre. Ale na Twoim miejscu nie mściłabym się, bo co to da? Tylko zalejesz się złymi emocjami i będą Cię męczyć. Walcz o awans, usuń jego numer telefonu, nie kontaktuj się z nim i cóż, chyba pora poszukać nowej przyjaciółki. Bo jak piszesz, o waszej 'relacji' wiedzieli wszyscy znajomi, także ona, mimo że nie byliście w związku, ja uważałabym to za zdradę, przede wszystkim z jej strony. Podziękowałabym im za znajomość, są siebie warci. Podnieś głowę do góry, wyprostuj plecy i odetchnij pełną piersią, w końcu uwolniłaś się od toksycznego faceta i zdradliwej przyjaciółki, pora szukać szczęścia gdzieś innej ;) Jak to mówią 'nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło'.

Gość gość
Dziękuję za choć jeden post który daje mi wiarę w to że to nie moja wina.Naprawdę się starałam,naprawdę dawalam z siebie 100% Za to dostałam jak mówisz zdradę przyjaciółki.Pseudo.A wystarczyła szczerość. Wszystkie potepiajace mnie jesteście takie mądre.Ale ciekawe co byście zrobiły na moim miejscu.Nie wiecie jak to jest kochać mimo wszystko a nie za coś?Wiem że to moje naiwne myślenie ale tym żyłam ostatnie kilka lat.Nikt nie powinien mnie osądzać jeśli nie był w mojej sytuacji