Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Citjakoltka

Zaważyliście że od czasu 500 plus w sklepach pracują same debile

Polecane posty

Gość Citjakoltka

Gdzie bym nie poszła do sklepu odzieżowego tam jakiś imbecyl, zauważyłam to od mniej więcej pół roku rok temu. Gdy rok temu zaczął się program 500 plus ze sklepów ludzie masowo odchodzili a na co drugiej witrynie było ogłoszenie ze szukają do pracy, prawdopodobnie z braku chętnych obniżyli oczekiwania i dzisiaj mamy samych idiotów sprzedawców .

Gość gość
u mnie jest na kasie facet zamiast babki i bardzo mnie to cieszy ,jest sympatyczny i nie taksuje mnie spojrzeniem jak tamta baba,wedlin nie kupuje jak jest tam pewna baba z kompleksem nizszosci bo nie trawie tonu jej glosu ,cudownie niech siedza w domu bo i tak miały wredne pyszczki

Gość gość
a ty autorko tez masz taki po tym co piszesz

Gość gość
up

Gość gość
głupie c/i/p/y zrezygnowały z pracy na rzecz 500+ ale są zbyt tępe żeby pojąć że w każdej chwili mogą im tę jałmużnę odebrać i na kolanach będą błagać o pracę

praca w sklepie to zwykle minimalna krajowa więc nic dziwnego, że brakuje im ludzi do pracy, no ale po co zaoferować lepsze wynagrodzenie :P

Gość gość
minimalna ale wyzsza od 500zl

Gość gość
A ja zauważyłam idiotow klientów, dostalyscoe patusy 500+ kupujecie ciuchy a dalej wygladacie tanio

Gość gość
Tam gdzie ja pracowalem poprzyjmowali ukraincow mnie zwolnili bo sie stawialem, chociaż bylem najlepszym pracownikiem