Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTom

1% podatku

Polecane posty

Gość gośćTom

Fundacja Pociecha pomaga dzieciom z rodzin ubogich i niewydolnych wychowawczo. Obecnie ma podopiecznych w wieku od 6 do 18 lat. Wspiera świetlice środowiskowe, zapewnia dzieciom bezpieczne miejsce po szkole, opiekę, ciepły posiłek i pomoc w nauce. Zachęcam do przekazania 1% podatku na Fundacje Pomocy Dzieciom POCIECHA nr KRS tej fundacji: 0000 426 589 oraz jej strony FundacjaPociecha.pl a także zachęcam do korzystania z programu PIT do rozliczenia swojego PITu ze strony pit.FundacjaPociecha.pl

Gość tejka
Ja również zachęcam do oddania 1% podatku, możecie wybrać dowolną fundację lub osobę fizyczną na którą chcecie oddać część swoich pieniążków. Ja mogę polecić fundacje www.FundacjaPociecha.pl , zajmują się oni pomocą dla dzieci ubogich i rodzin niewydolno wychowawczych. Specjalnie dla podatków zrobili program do rozliczania pitu, www.pit.FundacjaPociecha.pl tam od razu można wypełnić i podarować tą jedną część.

Gość tokja
Czas rozliczania nadszedł, trzeba się szybko rozliczyć by móc szybciej sprawdzić jaki jest zwrot czy ewentualna nadpłata, najlepiej będzie jak skorzystacie z http://abc-podatki.pl/ , to sprawdzony program, przede wszystkim bezpieczny i łatwy w obsłudze.

Gość poli34
ja swój 1% dałam na zwierzęta na ANIMALS...bachorom ani ludziom nigdy nie dam,niech sami sobie radzą!

Gość cellka
Dzięki za namiar, ja jeszcze przed rozliczeniem i właśnie szukam na kogo można 1 % podatku przekazać. Działana FSM bardzo fajnie pomagają, nawet nie zdawałam sobie sprawy że w sumie takie rzeczy sa tak potrzebne...

Gość gość
Fundacja Spełnionych Marzeń działa już 15 lat i cały czas pomagają!!!

Gość franullka
Mój 1 % podatku także leci w tym roku dla Fundacji Spełnionych Marzeń!!