Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupic gumki xxl

Polecane posty

Gość gość

w sklepach nie mogę dostać, zostaje jedynie opcja internet, ale trzeba czekac 2-3dni, doradzcie cos! miałem xl co to niby maja srednice 55mm(w rzeczywistości tyle nie maja), ale one mi sciskaja penisa, nie mogę ich normalnie wlozyc. penis w obwodzie ... spory

Gość gość
skąd jesteś? umówiłabym się z Tobą chętnie :)

Gość gość
Autor pytania Hej 00.48 Jestem z dolnego śląska,

Gość gość
Poszukaj w sex shopie Mało na rynku szerokich gumek. Wpisz w wyszukiwarce i zobacz co ci wyskoczy, a swoją drogą jakie masz wymiary ze takie gumki ci potrzebne? Chętnie bym takiego spróbowała;)

Gość gość
Miło słyszeć takie rzeczy od kobiety, to podnieca musze przyznać. Wielkość penisa to 17/17

Gość gość
Co? Murzynki penis, ciężko mi sobie wyobrazić 17/17, że mnie wypełnia, sama myśl mnie podnieca!

Gość gość
Wpuściłabym Cię w siebie nawet bez gumki. Mężatka. Tylko że ja mieszkam w centrum Polski.

Gość gość
jestes jeszcze autorze?

Gość gość
JAROKACZ bez gomek swoja kochanke wali to zapytaj sie go jak on to robi i problem z glowy

Gość gość
do 17.54 jestem w tej chwili,

Gość gość
autor do mężatki z 1.49 jesteś dzis na forum

Gość gość
jeżeli mówisz prawde z tym rozmiarem a zakładam ze tak bo pytasz o gumki to zazdroszczę twojej dziewczynie bądź żonie, kochance. ja takiego dużego nie mam, a szkoda :( byłaby jazda

Gość gość
autor do 20.40 hej, wiesz nie do końca moja zadowolona, zawsze twierdzi ze dla niej za duży, o ostrym seksie musze zapomnieć, bywały momenty ze zacząłem ostro ja brać i wydarła się nie raz z bólu. dlaczego ludzie nie maja na czole napisane: faceci jakiego maja a kobiety jakiego pragną byłoby o wiele lepiej. mi się marzy ostra jazda, bez zachamowan i nie mam tego dlatego ciagnie mnie do innych lasek, no ale do tej pory pozostałem wierny, a jak będzie czas pokaze

Gość gość
Autor: nie mam żony ani kochanki, po prostu chciałem sobie zwalić w gumce bo mam na rękach kużajki

Gość gość
tu autor: ja sobie napisałem na czole jakiego mam ale każdy się pyta czy to moje IQ

Gość gość
godz 20.54 i 20.58 to podszywy pewnie zazdrośnicy z małymi-sorry ale chyba takie fakty panowie jak ktoś na forum napisze ze ma 25cm i ma problem to mu szczerze odpisuje, a nie zazdroszczę i wypisuje głupoty- musicie się wrocic do pszedszkola

Gość gość
To ja jestem mężatką która pisała wyżej. Mógłbyś wrzucić tu zdjęcie? To tylko penis, nikt nie pozna.

Gość gość
No i nie ma kootasa a byłabym zainteresowana , lubię ponad standardowe.

Gość gość
Niektóre wpisy...nie są śmieszne...Koledze gratuluję ze matka natura tak szczodra była...a koleżance malzonce zazdroszczę...nie dość ze rozmiar idealny to jeszcze na ostro lubi:)

Gość gość
A ja myślę że to ten sam fantasta co ciągle wypisuje na temat wiekszego obwodu bo taki mu się marzy. A żeby uniknąć rozpoznania próbuje zmylić nas tematami o gumkach. W innym temacie juz c***isałam. Udowodnij to pogadamy bajerancie.

Gość gość
Może masz racje"gosciu"?

Gość gość
Ja też się tam zaopatruję bo mają bardzo dobre zaopatrzenie. A co do suplementów tez mają dość duży wybór.