Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie brwi?

Polecane posty

Gość gość

Takie głupie pytanie, jakie macie brwi i czy je malujecie? :D

Gość moomin
Ładne. Reguluje, robię hennę i maluję czasami kredką i cieniem, czasem pomadą. Różnie.

Gość gość
Ja mam całkiem cienkie, zwłaszcza jak na dzisiejszą modę. Naturalny kolor mam dość jasny i nigdy nie miałam krzaczastych brwi więc bez makijażu nie widać "ogonków", ale pomalowane wyglądają idealnie. Mam bardzo fajnie zarysowany, mocny łuk co zawsze mi się podobało.

Gość gość
Brwi mam bardzo ciemne i nawet geste. I dzięki Bogu ze mam takie :D nic nie musze z nimi robic

ciemne i gęste, jakoś mnie to specjalnie nie cieszy, nie łuskam tego, tylko jak coś rośnie niestandardowo to wypiertalam

Gość gość
Bardzo rzadkie i krzywe. Włosy mam bardzo ciemne. Brwi musze co 2gi dzień malować henna a rano poprawiać kredka. Wtedy wygladam dobrze. Zazdroszczę wszystkim którzy mają gęste i ciemne brwi. Czasem zdarzy się ze nie pomaluję to znajomi pytają czy chora jestem, dopiero po czasie zalapuja o co chodzi:)

Gość gość
a ja wolę mieć jednak takie jakie mam bo regulowac je muszę raz na miesiąc jak pamiętam żeby to zrobić

Gość gość
a kto tak robi? teraz własnie moda jest na krzaczaste :D

Gość gość
Zwyczajne, kształt dosyć ciekawy

Gość gość
mam ciemne brwi, mimo że jestem blondynką, są dość geste ale mam w nektorych miejscach prześwity więc domalowuje je delikatnie kredką i wyczesuje

Gość gość
Ciemne i bardzo regularne, nic przy nich nie musze robic. Ostatnio kosmetyczka chciała mi zmyć makijaż, którego nie miałam :) i była bardzo zdziwiona :)

Gość gość
nie wszystkim krzaczaste pasują. ostatnio widziałam w tv prezenterkę ktora z ładnej kobiety przemieniła się w brzydka własnie za sprawa krzaczastych brwi, dodala sobie z 20 lat :o