Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalik

Martwie sie prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Kalik

Witam otóż mam pewien problem... Mam 20 lat, i wyczekuje miesiączki która spóźnia się już 22 dni. Nie robiłam testów, ponieważ od ponad pół roku nie współżyję, i ciąża wydaje mi się nie możliwa. W tym miesiącu jedynie zdarzyła mi sie sytuacja, w której uprawialismy petting z moim chlopakiem, był wytrysk ale z dala od okolic intymnych, po czym zakończyliśmy... Więc nie widzę możliwości w której mogłoby dojść do ciąży... Moja cyckle trwają zazwyczaj 32-35 dni. Na początku tego cyklu chorowalam i przyjmowalam przez 5 dni antybiotyk. Dziś mija 52 dzień cyklu, a okresu nie widać... Od momentu kiedy miałam go dostać czuje strasznie nabrzmiały brzuch, jest wielki... A od około 4 dni odczuwam ból sutkow... Nie wiem co się dzieje... I zaczynam się martwić. Mój najdłuższy cykl trwał 47 dni i było to 4 miesiące temu.

Gość gość
idz do gina, przeciez nikt tutaj nie jest lekarzem. nie martw sie, choroba pewnie miala wplyw na okres. miesiaczka to sprawa mocn ruchoma i wiele czynnikow moze ja przesunac. idz do lekarza, on Cie przepada i powie czy wszystko okej

Gość gość
Boze widzisz i nie grzmisz

Gość gość
Weź kasę, idź do apteki i zrób sobie test ciążowy.

Gość gość
po co test ciazowy jak nie wspolzyla? przez peeting nie zaszla, pewnie inne czynniki ci przesunely miesiaczke. glowa do gory

Gość gość
Na co czekasz? idź do lekarza!

Gość gość
idź do lekarza - jeśli masz bóle i obrzęki można nawet guzów się spodziewać, bez badania niczego się nie dowiesz

Gość gość
Kafeteria- doradzi a nawet wyleczy... wystarczy napisać, że nic Ci nie dolega, że to minie :D