Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety żal mi was.

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, nie grzebcie w tych uzywanych szmatach, spojrzcie na siebie. Zal mi was, kobiet o smutnych szarych twarzach, ktore grzebiecie w tych brudnych poniszczonych szmatach. To wasze jedyne szczescie w ciagu dnia? Cieszycie sie jak kupicie bylejaka szmate i myslicie ze to deal zycia? Myslicie ze tego nie widac, ze to szmata uzywana? Lepiej idzcie do kosmetycxzki, zainwestujcie pare zl w siebie, a nie w te stare szmaty. Wczoraj bylam w jednym szmateksie i widok tych szarych kobiet o szarych twarzach wstrzasnal mna :-( Spojrzcie na siebie kobiety laskawszym okiem, moze zaslugujecie na wiecej niz kawalek uzywanej szmaty?

Gość gość
jesteś sam, żadna ciebie nie chce, to nie powód do żalu

Gość gość
a ty szara kobieto niby co robilas w szmateksie , zalosna jestes

Gość gość
No poszlam pogrzebac w szmatach, zaczelam obserwowac inne kobiety i tak pomyslalam, ze o tym napisze, a moze chociaz jedna z was sklonie do zastanowienia sie nad soba. Kobiety czy wy sie nie obserwujecie? Czy nie widzicie tych poszarzalych zmeczonych twarzy w metrze w tramwaju? Dlaczego dajecie sie tak tlamsic?

Gość gość
Haha, mam rozumiec , ze kobiety przy szmatach opowiadaja ci historie zycia ,skoro wiesz , ze nic innego w ciagu dnia nie robią? Nawiasem mowiąc, musisz miec obsesje szarej wlasnej twarzy, skoro priorytet dla ciebie to kosmetyczka. Ja np mam dobra cere, wiec do kosmetyczki chodzic nie muszę. A co do kolorów, akurat teraz w sklepach dominuja szrosci, bo taka moda, w lumpeksie jest ( az za) kolorowo. Co zdanie, to kulą w płot :):)

Gość gość
Wiekszość kobiet wchodzi do lumpeksu dla sportu , jak na fajne bezkrwawe polowanie, ktore w dodatku prawie nie kosztuje, więc o jakim tłamszeniu mówisz?

Gość gość
Widze, ze jestes niekumata albo bardzo mloda.

Gość gość
szukają euro po kieszeniach :-P

Gość gość
NIE CHCĘ NIE CHCĘ NIE CHCĘ i koniec, bo nerwicy dostaje.

Gość gość
sama poszlas pogrzebac w szmatach , a piszesz zeby kobiety nie grzebaly w tych uzywanych szmatach , i ze to brudne szmaty , masz cos mocno z glowa nie tak , sama nie wiesz co piszesz

Gość gość
Zauważ, ze prawie kazda kobieta wychodzi od fryzjera i kosmetyczki niezadowolona z efektu, czesto nawet wsciekła ,a z lumpeksu na ogól w dobrym humorze, bo udało sie znaleźć cos nietypowego za smieszne pieniądze. Mnie 15 minut w lumpeksie znakomicie relaksuje , więc nie odmawiam sobie wstapienia, gdy mi po drodze.

Gość gość
i mnie tez relaksuje

Gość gość
dziewczyny ja rozumiem, ze was to relaksuje. Ale wczoraj widzialam w lumpeksie kobiety, ktorych zrobilo mi sie zal, brzydkie niezadbane wlosy, szare twarze, siaty pelne zakupow spozywczych, brzydkie czapy albo berety i te biedne kobity z tymi siatami grzebia w tych starych szmatach. No po prostu zalosny obrazek. Kobiety obudzcie sie, idzie wiosna.

Gość gość
rrdd