Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z rozwodnikiem, co radzicie?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy spotykam sie z rozwodnikiem, ja jestem bezdzietna i jestem panną. Nasza relacja powoli zamienia sie w związek, a ja sie troszkę boję, ze mogę coś zepsuć, ponieważ on maza sobą tę przeszłość w postaci byłej żony i dziecka, z którym ma świetny kontakt. Prosze o rady osoby będące w takich związkach: bo chyba taki związek jest nieci inny niż z bezdzietnym kawalerem? Jakie problemy mogą wystapić w takim związku i ogólnie, jakie macie doświadczenia z rozwodnikami?

czy rozwodnik to jakaś szczególna postać faceta? czy każdy rozwodnik jest taki sam? czy z każdym rozwodnikiem są te same problemy? zastanów się, dziecko...

Gość gość
no właśnie zastanów się dziecko , co z tego ,że On jest rozwodnikiem , może im się nie ułożyło po prostu i tyle a świetny kontakt mogą mieć ze względu na dziecko.

Gość gość
Rozwodnik to towar trzeciej kategorii, a z dzieciakiem to już w ogóle, alimenty i te sprawy, facet jest udu\piony na amen

Gość gość
Na własnym przykładzie. Wyszłam za rozwodnika w wieku 24 lat , on miał 30 i córkę z poprzedniego małżeństwa. Jesteśmy razem 22 lata , mamy dwóch synów , 20 i 16 lat.Jest wspaniałym ojcem , mężem i co ważne , wciąż bardzo aktywnym i namiętnym kochankiem. Naprawdę, gdybym miała za niego wyjść jeszcze raz , to zrobiłabym to bez wahania , to był dobry wybór , chociaż nie ukrywam , obawy były i próby odwiedzenia mnie od tego przez rodzinę.

Gość gość
Po co ci taki towar przechodzony? Relacje i finanse schrzanione. Ja wole być dla faceta najważniejsza.

Gość gość
Ten mój rozwodnik ma z byłą żoną i jej rodziną bardzo dobry kontakt, są przyjaciółmi, ex zona jest jego najlepszą przyjaciółką, ale mi to nie przeszkadza, gdyż przecież są po rozwodzie. Z tego, co wiem, to odszedł od żony przez to, ze stosowała w małżeństwie wobec niego przemoc psychiczna i fizyczną, a po rozwodzie po prostu się pogodzili i zaprzyjaźnili, ale małżeństwo miał złe. Pytam tu o rady, zeby po prostu niczego nie zniszczyć, jako osoba nie mająca doświadczenia z człowiekiem po przejsciach.

towarem trzeciej kategorii są głupie p***y, które wielkie g... wiedzą o życiu, bo nosa poza swoją wieś nie wytknęły, g... widziały i g... przeżyły

Gość gość
On płaci alimenty, dziecko- syna 10 letniego, zabiera do siebie na 3 dni w tygodniu. Nie znam jeszcze tego chłopca, ale bardzo chcę poznać. Pieniędzy zbyt dużo nie ma, mieszka w wynajętym mieszkaniu, ale nie to jest dla mnie ważne, ja także pracuję, więc nie ma problemu z tym, na jego portfel nie mam zamiaru zagladać.

Gość obecny
faceci o tym wiedzą, gdy kobieta się zgodzi urodzić dziecko z rozwodnikiem albo z wdowcem w wieku 30 lat to są inne relacje z kobietą , facet 'rozwodnik' i facet 'wdowiec' zupełnie inaczej patrzy na kobietę , to są DWA różne światy , kobieta chce i tęskni a facet pisze krótki SMS , być może dam radę przyjechać na ten weekend !

Gość gość
To skarb.Spróbował już innej piz.y.

Gość gość
Jak nie macie doświadczenia z rozwodnikami, to nie piszcie! Rozwodnicy to tacy sami partnerzy i mężowie jak kawalerowie, co komu przeszkadza, ze kiedyś już byli z inną, ze dziecko mają?!

Gość gość
ja powiem ci od drugiej strony, moj ex ma nowa kobiete i spotyka sie ze mna kiedy tylko jest okazja. Wiadomo czym sie to konczy... Takze tak, oczywiscie tamta nic nie wie.

to też o i tobie świadczy, sypiasz z byłym, nie stać się na nowego, własnego, tylko starego podbierasz? słabe

Gość gość
Nawet bardzo słabe , musisz być niezłą lampucerą ,gdy ex cię popycha , bo inni nie zwracają na ciebie uwagi.

Gość gość
Tak tak, a juz mialam odliczac, 3 2 1 start, kiedy zaczna sie wyzwiska. To od tych ze zwiazkow z rozwodnikami, na bank :-p Takze tak, jutro tez sie spotykamy, bo musimy cos zalatwic, prawda, takze tak... :-p

Gość gość
Nie zastanawiaj się nad tym, by czegoś nie zniszczyć, postępuj jak w przypadku faceta bez takiej przeszłosci.