Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarcinn

Był romans mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość maarcinn

2 dni temi kumpel zaprosił mnie na flaszke i po spożyciu jej w ciężkich bólach wyjawił mi pewien sekret. A mianowicie moja dziewczyna zabawiała się ze znajomym z jego pracy. Nic w tym strasznego, gdyby nie to, że ten typ jest straszną łajzą i regularnie chodzi na prostytutki. Jak mój kumpel dowiedział się, że on spał z moją dziewczyną, to podpytał go kiedy to było, co i jak. Koleś jak mówił, abym koniecznie się przebadał, bo on musiał po tamtym okresie się leczyć, a za pierwszym razem seks z moją dziewczyną był bez zabezpieczeń. Dodał jeszcze, że równolegle spał z moją obecną i innymi prostytukami :/ Polecił też zmiane dziewczyny. Zasugerował aby spytać dziewczynę o jego nazwisko. Gdy kupel już wyszedł, zagaiłem do dziewczyny w tym temacie, że generalnie jej były Pan Waldek pozdrawia i wysłyna nas na badanie. No i potem zadałem to pytanie o nazwisko. NIE WIEDZIAŁA, NAWET NIE ZNAŁA JEGO NAZWISKA. Reasumując przygode mojej dziewczyny: - przespała się z kolesiem znając tylko jego imie i wykonywany zawód (w zasadzie nieznajomy) - spała z nim BEZ ZABEZPIECZEŃ - koleś to rasowy k****arz - romans bez zoobowiązań trwał tydzień. Pytanie tylko i wyłącznie do kobiet. Co myślicie o takim postępowaniu mojej dziewczyny? Dla mnie to brawura i jazda bez trzymanki i chce od niej odejść. Czy dobrze robie?

Gość gość
Zostaw zdzirę póki możesz, ja mam podobnie z moją tylko ona jest moją żoną i rozejść się nie jest już tak łatwo

Gość gość
Zostaw ją. Porządna dziewczyna (mam na myśli te coś warte) nie wejdzie w taką relacje. Romans spoko, ale seks bez zabezpieczenia z Panem bez nazwiska mnie też przeraża.

Gość gość
Jeżeli nie była wtedy z Tobą nic Tobie do tego