Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwy gość

Zbyt duzo podejrzen

Polecane posty

Gość podejrzliwy gość

Chodzilismy razem do Gimbazy i LO, podobala mi sie wtedy ale jej podobali sie inni, tzn. starsi. Teraz, po prawie 10 latach i 1000km od domu wpadlismy na siebie i od niedzieli spotykamy sie co dziennie. To ona inicjuje spotkania, bo ja lamie sobie glowe, dlaczego taka laska jest sama ? Co ona kombinuje ? Co z nia jest nie tak ? Czy to ja jestem zbyt podejrzliwy ? Oparzylem sie i po 3 latach zakonczylem zwiazek, dlatego nie mam ochoty na jakies nieprzemyslane zaangazowania. Powiedzcie sami, z jakich powodow 28-letnia, atrakcyjna kobieta moze byc sama ?

Gość Zuzanna po kąpieli
- z takich samych, jak Twoje, - nie chce bo dobrze jej samej, - nie ma czasu, woli podnoszenie swoich kwalifikacji... powodów może być wiele. a najlepszy sposób, to dowiedzieć się od niej samej. za proste? wiem :D

Gość gość
10.18 Jeżeli jest dziwką, to będzie łżeć.

gość dziś 10.18 Jeżeli jest dziwką, to będzie łżeć. x x No właśnie jakiż prosty schemat: kobieta atrakcyjna+ sama= d****** grtuluje toku myślenia:)

Gość gość
10.40 Gratuluję wybiórczości w odczytywaniu. Napisałem wyraźnie, że "jeżeli jest", a nie, że jest. Tragedia, gdy ktoś czyta, a nie rozumie i później mędrkuje.

Gość Zuzanna po kąpieli
Zakładamy, że autor takiej kobiety nie miał na myśli. A swoją drogą, 10:27, jeśli tak wypaczyły Twój charakter panie, o których piszesz, sam musisz być nie lepszy.

Gość gość
10.46 A co Ty wiesz na podstawie dwóch zdań, które napisałem o moim charakterze i jego wypaczeniu? Na razie mam na tyle przyzwoitości, iż nie używam w polemice argumentów do osoby, gdyż uznaje to za podłość i prostactwo.

Gość Zuzanna po kąpieli
10:52 - nie pisz więc zdań, nawet jeśli to przypuszczenie, o kobiecie, której nic nie wiesz. a jeśli o "dyskusję" chodzi, formułuj swoje zdania jaśniej, tzn.tak, żebyś nie musiał ich tłumaczyć z polskiego na nasze :D i to by było na tyle... 🖐️

Gość podejrzliwy gość
Nie chodzi mi o to czy jest d***** czy nie, czy zalicza sobie facetow czy nie. Jej sprawa, moze robic co chce. Ja na kobiety patrze od pewnego czasu inaczej, dlatego interesuje mnie, jak rozpoznac, czy kobieta szuka kogos do prawdziwego zwiazku czy tylko sponsora. Pisze tak, bo jak sie okazalo, moja byla leciala tylko na moja kase, kupowalem jej ciuchy, kosmetyki, nawet auto (co prawda uzywane ale auto), wakacje tez ja finansowalem. Jak sie tu urzadzilem i chcialem ja sciagnac to nagle sie okazalo, ze nie moze.

Gość gość
11.01 Naucz się czytać ze zrozumieniem, a następnie udzielaj się na forach. Kończę wymianę zdań z Tobą.

Gość gość
znaczy ze swoja bylą mieszkaliście w osobnych miastach i jak chciales ja sciagnac to ona nie mogla?

Gość podejrzliwy gość
Ja jestem za granica, ponad 1000km od rodzinnych stron, jezdzilem jak czesto moglem, chociaz zdarzalo sie, ze przez m-c nie widzielismy sie. Ona ciagle mowila, ze jak sie urzadze, uwine dla nas gniazdko, to sie do mnie przeprowadzi. Jak juz tak daleko bylem, to nawet nie przyjechala zobaczyc. W sumie przez te 3 lata byla u mnie moze z 2-3 razy, (Komunia, wesele). Bylem po prostu frajerem.

Gość gość
Może trzeba było dać jej pierścionek? A tak to po co miała jechać?

Gość gość
do autora: z tego, co napisałeś ona nie jest Tobą zainteresowana, tak jak Ty nią. odpuść sobie dochodzenie czy jest "dz/i/wk/ą" czy nie. ktoś nie zainteresowany nie powinien być brany na poważnie. to wszystko. poszukaj kogoś innego, wyznającego takie zasady jak Ty. dalsza dyskusja nie ma sensu.

Gość podejrzliwy gość
To po co tak naciska na nastepne spotkania ? Wczoraj powiedziala mi, ze jestem najnormalniejszym facetem jakiego w zyciu spotkala, dlatego tak pragnie mojego towarzystwa, bo wg niej, moze ze mna normalnie pogadac, tego nie ma nawet z przyjaciolka, z ktora mieszka. Podpucha ?