Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w kropce

Czy powiedzieć prawdę?

Polecane posty

Gość gość w kropce

Spotykałam się z pewnym chłopakiem. Wszystko układało się bardzo dobrze i wskazywało na to, że zaczniemy być ze sobą na poważnie. Niestety tak było do naszej pierwszej kłótni, po której się oddalił, już nie dzwonił i nie pisał tak często jak wcześniej. Twierdził, że go skrzywdziłam, bo nie wierzyłam jego słowom, które już raz odwoływał twierdząc, że wypowiedział je pod wpływem alko. Stwierdził, że nie chce związku i zadał mi kilka pytań, które wskazywały na to, że chciał ode mnie tylko jednego... Po jakimś czasie się pogodziliśmy, ale do wszystkiego podchodziłam z dystansem i ostrożnie, bo nie podobało mi się jego zachowanie. Ewidentnie widać było, że coś ukrywa i kręci. Gdy spotykaliśmy się w większej grupie to zachowywał się tak jakbyśmy co najmniej chodzili ze sobą, a gdy byliśmy we dwoje to trzymał dystans. Potem dowiedziałam się, że po naszej pierwszej kłótni zaczął się spotykać z siostrą kumpla, ale po kryjomu, by nikt się o tym nie dowiedział. Teraz nie wiem, czy powiedzieć jego kumplowi o tym, że ten chłopak wykorzystywał mnie i zapewne teraz wykorzystuje jego siostrę? Czy może nie mieszać się do tego? Moja koleżanka twierdzi, że powinnam powiedzieć mu o tym, ale mam wątpliwości co do tego...

Gość gość
Tak