Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga_nitka

Leczenie

Polecane posty

Gość Kinga_nitka

Witam, chciałam się dowiedzieć gdzie mogę wysłać moją chorą matkę na pobyt w jakimś ośrodku, gdzie mogła by skorzystać z rożnych zabiegów ze skierowaniem NFZ? Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi, zainteresowana jestem jedynie sprawdzonymi miejscami. Pozdrawiam

Gość gość
Możesz jej załatwić pobyt w tym miejscu www.uzdrowisko-swieradow.pl ja też byłam tam na NFZ, nie ma żadnych z tym problemów. Rozeznaj się w temacie, czy twoja mama będzie spełniać odpowiednie kryteria, myślę, ze wszystko powinno pomyślnie przebiec i będzie mogła z tego skorzystać. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość gość
Również mogę polecić www.uzdrowisko-swieradow.pl , bardzo dobrze wspominam pobyt, pracują tam bardzo uprzejmi ludzie, warunki są nie naganne, na stronie można wyczytać czy będą spełniać twoje oczekiwania, tak podpowiem:)

Gość gość
Hmm.... możesz tez zapytać o to w tym uzdrowisku www.uzdrowisko-polczyn.pl. Moja mama tam była kilka razy i nie tak trudno paradoksalnie się tam dostać. Moze i ja w przyszłym roku się tam wybiorę na moje dolegliwosci.

Gość gość
Ja byłam w sanatorium właśnie http://uzdrowisko-swieradow.pl/ i bardzo miło wspominam tam pobyt. Wróciłam naprawdę podreperowana na mój kręgosłup i mija własnie 6 miesięcy od zabiegów a ja czuję się bardzo dobrze jak świeżo po sanatorium.