Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego wymagacie od swojego przyszłego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi co on musi mieć, abyście się nim zainteresowały?

Gość gość
pieniadze wyglad sprawnosc seksualna wlasny dom samochod itd

Gość gość
Musi mieć to COŚ.

Gość gość
Nie interesuja mnie faceci

Gość gość
To COŚ. Już tłumaczę: - dom - extra samochód - jacht lub helikopter - urodę - sprawność seksualną :-P

Gość gość
Nie !!To COŚ czyli Ta niesamiwita energia jaką promieniuje Miłość,dobroć,empatia Zrozumienie bez słów oraz uczucie jakbyśmy się znali całe życie .Niesamowite poczucie jednosci harnonii i spokoju . Sfera fizyczna i materialna w tym monencie schodzi na dalszy plan .

Gość gość
musi mnie kochac tylko tyle wymagam

Gość gość
Tere fere.Jakby sama miłość wystarczała to by nie było takiej dużej ilości w tych czasach samotnych osób. Kobiet bo mają wymagania że ho ho, facetów sfrustrowanych tym że tym wymaganiom (głównie finansowym)nie są w stanie podołać.Tylko że kobiety nie rozumieją że nie każdy ma na tyle talentu, wiedzy aby być właścicielem firmy, lekarzem czy prawnikiem.

Gość gość
17:24 Nie masz racji dzisiaj na gazecie.pl jest artykul w ktorym podali ze lekarz najczesciej wiarze sie z lekarzem, prawnik z prawnikiem. Finanse sa wazne, ale nie przesadzajmy. Zeby znalezc kobiete mysle ze wystarczy byc zaradnym zyciowo i miec stabilna prace, ale nie taka za minimum. Wiadomo ze kobiete nie zacheci nieudacznik ktory nie potrafi wyzywic rodziny. Wazniejsze od kasy jest to jakim sie jest.

Gość gość
uczciwości i wzajemnej pomocy na co dzień

Gość gość
odpowiedni wygląd i poczucie humoru...a potem to podobne do mnie poglądy, inteligencje, podejście i plany co do życia. Dobrze, że nie muszę szukac :P

Gość gość
miłej aparycji,dobre serce,bezinteresownosci, a przede wszytkim interesujący się mną,pomagający mi,lubiący ze mna gadać, otwarty dla mnie i wyrozumiały dla mnie

Gość gość
nie babiarz ktory kazdej sypie komplementy bo przez to jest niewiarygodny dla mnie

Gość gość
musi mieć umysł piękny ,reszta mnie p******i ,co ma czego nie ma

Gość gość
a dla mnie piękna duszę

Gość gość
Przystojny zadbany wysportowany kulturalny inteligentny Duży dom gruby portfel duży sprzęt Wiernny pracowity i posłuszny Ewa z Piły

Gość gość
pytanie jest zle sformułowane, bo oczekuję że nasza relacja będzie oparta na miłości i szacunku. natomiast nie zainteresuję się kimś, kto np. jest zaniedbany, śmierdzi, brudny, kimś kto codziennie piwkuje i nie przeczytał od lat żadnej książki, kimś komu obce są wydarzenia kulturalne i sztuka, kimś kto przeklina i kto pokaże że nie szanuje kogoś lub jakiejś kategorii ludzi. Nie zainteresuję się napakowanym karkiem z tatuażami i beemką. Z wyglądu podobają mi się eleganccy panowie w stylu Anglików lub Francuzów.

Gość gość
Mi akurat kasa nie imponuje bo sama mam pieniadze, mieszkanie i samochód. On musi być przede wsystkim inteligentny, mieć zasady moralne i być dobrym człowiekiem. Dodatkowo musi sie bardzo starać. Uwielbiam kiedy facet jest słodki i wrażliwy i się o mnie stara. Samce alfa od razu wzbudzają u mnie niechęć ale ja jestem kobietą pewną siebie i lekko dominującą z charakteru.