Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Gabriela Frycz grała matkę porzuconego dziecka , która chciała chronić synka przed ojcem alkoholikiem.

Gość gość
a mi Delag pasuje do Aski , on jest bardzo przystojny facet no i nie ma jeszcze 50 nie przesadzajcie,

Gość gość
Olszewska i Jacek mają 80 procent poparcia dokładnie 79 na se więc widzom pasuje ta opcja ale Delag to jest 15 lat starszy od p. Barbary i przy niej na dziadka wygląda a oglądałam 1345 mieli pokazać scene łóżkowa Agi i Jacka a było że on do niej przychodzi i się całują i przytulają więc nie było scen łóżkowych

Gość gość
Co myślicie o imionach w serialu?ja jestem zaskoczona że jest 2 Andrzejów, poza tym te imiona już takie dają Maciek Szymek.....no i wciąż aktorzy brak fryzur tragedia to była Marta zawsze kłak rozwiany,Natalka.. Magda taka,ładna a często ulizana zero polotu czy tylko ja to widzę.Poza tym lubię ten serial

Gość gość
wow znowu akcja kryminalna , kto k***a pisze te brednie!! Szymek porwany , Marcin grajacy jak umeczone ciotka w akcji gowno do kwadratu i dzielny Jakub policjant , bohater z d**y w tej szmirze tak ogladam , bo to rodzaj masochizmu i przyzwyczajenia z czasow kiedy serial byl swietny , cieply i rodzinny a nie SF

Gość gość
sory za bledy , widze je sama , napilam sie lekko dzisiaj

Gość gość
O imionach w serialu już były dyskusje.Powoli przestaję oglądać,bo już mnie znudził ten serial.Wystarczy was poczytać i z doskoku obejrzeć kawałek odcinka.

Gość gość
Ta Frycz w dużo serialach kiedyś grała takich mniej popularnych ale jeszcze małolata była ja kojarzę, jak zobaczyłam zdjęcia ale nie wiedziałam że to córka Frycza.

Gość gość
Jak mnie wk***********a Roznerski . Tak dziwne mowi, patrzy sie z podelba i ma na w pol przymruzone oczy caly czas, nie wazne jaka scena

Gość gość
Z całym szacunkiem ale przeczytałam że Roznerski to ulubieniec producenta jego gra mnie nie przekonuje teraz te Telekamery pewnie Złotej jak Kurdej-Szatan nie dostanie bo skończą emisję a tam wszyscy mają rolę po znajomości z wyjątkiem Kalskiej albo załatwiają se role u tego samego producenta ale w różnych serialach jak Wieczorkowski czy Krzyżowski

Gość gość
Co do załamanej Aśki, ktora rzekomo na nic nie ma siły.... Na czas rozpaczania za Tomem powinna zdjąć te długie, zawsze swieżo pomalowane pazury które nie pasują do tej calej sytuacji.

Gość gość
gość dziś > Z ust mi to wyjelas :-)

Gość gość
O tych paznokciach tez pomyślałam jak je zobaczyłam .

Gość gość
Musi zakryć lakierem "żałobę",którą ma pod paznokciami:-D

Gość gość
strasznie nudny się zrobił ten serial, aż mi wstyd ,że ten chłam oglądam, taka wenezuelska telenowela gdzie akcja ciągnie się jak flaki z olejem

Gość gość
a mnie się odcinek podobał, lepszy niż jak występuje Magda z Budzyńskim, Olek z Anetą, oni są dopiero nudni

Gość gość
Wzruszająca była scena ze słonecznikami. Barbara wpadnie w depresję, to znaczy nie pozbierała się, życie bez Lucjana nie jest już takie same.

Gość gość
Szymka aż chce się oglądać. Wymarzone dziecko: pewne siebie, towarzyskie, słodkie, nie boi się ludzi. Nie to co inne mameje w serialach.

Gość gość
Szymka w cale 3 sekundy porwali:) wszyscy w chalupie siedza a tu taka akcja:) beznadziejny juz ten serial

Gość gość
Z serialu zrobili kryminał - do d**y ten film ,beznadziejny !

Gość gość
jestem pod wrażeniem gry aktorskiej Szymka, coś niesamowitego jak on gra naturalnie, ogladałam teraz kulisy serialu było o szymku czyli stasiu , też wszyscy sie o nim wypowiadali w samych superlatywach,

Gość gość
Kiedyś też były wątki kryminalne np zatargi Krzysztofa z mafią ale to było bardziej życiowe mimo wszystko, zwłaszcza w tamtych czasach.

Gość gość
Od dawna, którejś z tych scenarzystek palma odbija i włącza się jej intensywna faza kryminalno-sensacyjna. Jakaś niespełniona autorka kryminałów, czy co..Ile można takie bzdety wymyślać, w niczym nie mają umiaru. Pewnie myślą, że widzom to akurat się podoba. No sorry, o wiele lepsze kryminały można obejrzeć w sieci, a nie to badziewie, które teraz pokazują w tym K jak kryminał.

Gość gość
Wg mnie on naprawdę sie bal i dziwie sie rodzicom ze pozwolili na takie sceny. Ps. Uda sie im uciec? Nie widziałam kulis

Gość gość
Od dawna tam mało co przypomina chociaż w minimalnym stopniu rzeczywistość w PL. Całkiem to wszystko jest odrealnione.

Gość gość
Uda mu sie uciec. Potem Marcin soedzi upojna noc z Ania . Iza spada z seriaku. Arturek bedzie w uznany za ojca Mai podpiszs pakiery zr jest jej ojcem. Koniec Izy i Marcina. Córki juz nie odzyska