Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Z tym domem będą kłopoty, bo Joasia nie może otworzyć drzwi.

Gość gość
"Ogladalam skroty z wreczenia telekamer i ona tam powiedziala,ze sie oczywiscie spodziewala,ze dostanie telekamere." X Jak dostała trzy razy Telekamerę, to tzw. ZŁOTA Telekamera jej automatycznie przysługuje.

Gość gość
Pewnie po ojcu ten dom...

Gość gość
Nie, zapisał go ich rodzinie dziennikarz śledczy, któremu Tomek kiedyś uratował życie, gdy ten naraził się mafii.

Gość gość
ta kobieta ma powiązanie rodzinne z tym facetem co kiedyś WARGAS uratował życie więc ona się pojawi jak dawna znajoma da Aśce nowy dom i zniknie a Ruda nadal jest z Jackiem. i tam się Asia z tym upiornym Wojtkiem przeniosą i tam poznają Michała którego gra Deląg i oni podobno za jakiś czas się w sobie zabujać. więc nowa kobieta nie zagrozi Rudej i Jackowi

Gość gość
Podobno Iza ma być pobita do nieprzytomnośc***ewnie Arturek zmieni w damskiego boksera który nie będzie panował nad sobą i go zamkną i iza i Marcin wrócą do siebie

Gość gość
Kiedy Iza oberwie? Który to będzie odcinek? Olek wyrzuci Anetę z domu, przez nią ma poważne złamanie ręki, nie może pracować w szpitalu. Teresie grozi były mąż śmiercią.

Gość gość
Iza i Marcin pewnie to siebie wrócą, na ramowce Roznerski powiedział że będzie "nowa stara miłość"

Gość gość
Ciekawe jak Iza z Marcinem się kontaktuje jak wcześniej pisałam gdzieś o tym oboje skasowali swoje numery-Marcin chyba po spaleniu tego listu z usg-a Iza też jakoś wykasowała jego numer i było to pokazane w którymś z odcinków....a na pewno się od tego czasu nie widzieli więc skąd maja swe numery-no chyba że pamiętali je i znowu wprowadzili do telefonu:P-logiki tu nie ma za grosz.... Mnie znowu wkurza te ciągłe znikanie postaci-choćby ta wcześniejsza opiekunka Szymka co ją grała Jula-ok zawiniła i ją zwolnił-i cicho sza-i wiele innych epizodycznych postaci ale mogliby choć je wspomnieć czasami...np.lekarz od Agi co ją chciał poderwać itd. Jacek nagle sie zakochał w Adze ale wcześniej był bardzo zakochany w Aśce...więc jak odszedł Tomek to mogli ich jakoś zeswatać,ale wymyślili że się zakocha w Adze by Aśka mogła poznać kogoś nowego.... Czasami oglądam te ranne odcinki to zupełnie inny serial niż teraz,a tam jest teraz wątek z małą Natalią i tym że Hanka chce ją zaadoptować-tylko ona na coś chorowała pamięta ktoś co to było?bo była w szpitalu i musi być na jakiejś diecie...potem nigdy w dorosłym życiu Natalii nie wspominali o jej chorobie-pewnie po tej operacji jej to minęło...

Gość gość
Miała chore nerki.

Gość gość
Nie miała chorych nerek. To była choroba Leśniowskiego-Crohna

Gość gość
Od jutra nie będzie już "Kulis serialu" po każdym odcinku? Skoro o 21:35, w każde poniedziałki, będzie emitowany ten nowy serial ("Za marzenia"), to gdzie miejsce na "Kulisy serialu" właśnie?

Gość gość
kulisy w wtorki sa sprawdzilam na programie tvp

Gość gość
09:34, dziękuję za informację.

Gość gość
No nie wiem czy Marcin wroci do Izy podobno o córkę tylko walczyć w kulisach nic Roznerski nie mowil o powrocie Izy i Marcina tylko o walce o dziecko między rodzicami Majki

Gość gość
Uwielbiam oglądać wątek Kingi i Piotrka.

Gość gość
Wasaczka ma rację. "Kulisy serialu" jednak dzisiaj będą, o 22:25 i potrwają do 22:35. Nie podoba mi się ta pora; mam nadzieję, że ją zmienią, że tylko przez pierwszy tydzień, by przyciągnąć widzów tym nowym serialem, zostały wyemitowane o tak późnej porze.

Gość gość
ale ta Izka to SUKA, i ona niby jest kuratorką, a daje sobą manipulowac jak przedszkolak, no co za kretynka nie widzi jaki ten Artur jest wredny, i co to miało niby byc zemsta przedszkolaka że jak Marcin nie przyszedl to ona od razu zadzwonila do Artura, no zagrywki godne grupy przedszkolaków -muchomorki

Gość gość
Aleksandrę zabolało w boku, może będzie miała nawrót białaczki?

Gość gość
Hanka w kartony, Piotrek w śmietniki ..

Gość gość
Serialowa nieboszczka, Hanka Mostowiak lubi to..

Gość gość
Wczoraj mnie to rozwaliło sam Ciachorowski mówi że Artur jest podły i dwulicowy i taki ktoś będzie ojcem Majki? A Iza zamiast dać się wytłumaczyć Marcinowi to się rozłącza ja zabolało fakt że powiedział mój Szymek. Ja jestem ciekawa jak to odkręca bo Marcin będzie walczył o dziecko tak mówi Roznerski. Ta Ania też uciekła przed odpowiedzialnością nie chce się wiązać z facetem który ma dziecko szkoda małego bo wychowuje się bez mamy.

Gość gość
mały Szymek jest boski, gra super, jest taki słodki -to nie Ania boi się odpowiedzialnosci to marcin kilka razy przeciez powiedział że to za szybko że ze wzgledu na młodego powinni zwolnic i wczoraj kilkakrotnie tak dziwnie w stosunku do niej się zachował, - najpierw na mzaurach ona go niosła a marcin wrecz wyrwał jej szymka -w szpitalu gdy trzasnął jej drzwiami przed nosem -gdy byli tez ola i olek a on się nawet nie odezwał słowem ze ania to tez jest z nim ze to jego znajoma i kilka takich sytuacji -ale marcin jest wspaniałym ojcem i wiadomo ze szymek dla niego jest najwazniejszy

Gość gość
Wolę Anię niż Izę ale widać że scenarzyści powtarzają historię Kasi ta Ania to jak Eryka wczoraj mnie zdenerwował foch Izy i jestem ciekawa jak Marcin udowodni że jest ojcem to ci Iza powie córce to twój nowy tata? Ona mówi do małej że Artur jest jej ojcem

Gość gość
Lubię ojca Magdy, zawsze jest wesoły:), ładnie śpiewa, pozytywny człowiek. Ile będzie odcinków M jak miłość?

Gość gość
jak mnie wkurfia mucha, ona tam jest tylko sekretarką a panoszy sie i rządzi jakby to była jej firma, no mnie by zaraz z pracy wyrzucili za takie panoszenie, nosz kurfa nie mogę jej znieść -za to też bardzo lubie jej ojca -izka to taka memłyja, wielka pani kurator a nie widzi jak artur nią manipuluje

Gość gość
A ja bardzo lubię Andrzeja fajny facet tylko zawsze dają mu jakieś spuścizny kobiety i lubię Wernera też fajny facet. Nie lubię Magdy i Izy. Ale Arturowi oczy się zaświeciły gdy podpisywać zaczął te papiery

Gość gość
Iza to największy pustak tego serialu. Ona nie ma swojego mózgu i swojego zdania, to takie popychadło, co kto powie tak Iza zrobi.

Gość gość
Paweł wyjedzie, aktor nie już grać.