Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa xyz

Czuję się strasznie samotna

Polecane posty

Gość Ewa xyz

Witam, może zacznę od tego że mam nawet 30lat a czuje się jak 60 latka. Nie chodze na imprezy, ponieważ nie mam praktycznie żadnych znajomych. Nie mam z kim wyjść na spacer, na kawę, nie mam nawet z kim porozmawiać. Odkąd skończyła się szkoła każdy zaczął żyć swoim życiem. Może zabrzmi to śmiesznie, ale praktycznie nie mam już z nikim kontaktu. Wiem to moja wina. Zawsze byłam na uboczu. Teraz wszystko mnie przeraża, boje się że kiedyś się obudzę mając 35 lat i będę samotna jak palec. Nie chcę tak żyć, nie chce żeby młode lata życia uciekły mi przez palce. Pisze bo potrzebowałam się komuś wyzalic. Mam niesamowitego dola. Może jest osoba na... która ma podobny problem?

Gość Ewa xyz
Nie mam nawet 30 lat*

Gość gość789
Standard po studiach... Ludzie rozjeżdżają się po Polsce za pracą, do rodziny, zakładają własne... Taka kolej rzeczy... Pozostaje znaleźć nowych znajomych, jeśli mieszkasz w większym mieście wydaje mi się że idzie znaleźć..

Gość gość
skąd jesteś Ewuniu?

Gość gość
z SAN ESCOBAR

Gość gość
He, he jesteś po 30 -tce to młoda już byłaś. Teraz to w kwestii urody to równia pochyła cię czeka, w związku z tym szanse na znalezienie partnera maleją z każdym miesiącem.

Gość gość
w kwestii urody to równia pochyła cię czeka, w związku z tym szanse na znalezienie partnera maleją z każdym miesiącem. xxxxxxxxxx Skad wiesz ze chodzi o partnera ? Moze chodzi o kolezanki, rodzine ktorej nie ma i z czego sie cieszysz ? lubisz jak innym sie nie uklada ?

Gość gość
tak mnie rozśmieszył ten topik że schudnę ze dwa kilo;)

Gość gość
oj ...!!mordo ty nie moja

Gość gość
To , że człowiek czuje się samotnie, to nie powód żeby się zakochiwać. Tu przykład: https://www.youtube.com/watch?v=6eX1DnV3R70 Ty musisz ułożyć sobie życie tak, by spełniało Twoje oczekiwania. Będzie to pewnie dłuższy proces, ale warto. Do 60tki jeszcze masz sporo czasu:)

Gość gość
Dajesz sie poderwac jakiemus kolesiowi i wkrecasz sie w jwgo towarzystwo. Pozniej kolesia ilewasz ale znajomi sa.