Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zadowolony z zony

Polecam zony Rosjanki i Bialorusinki. Pracowitosc szokujaca!

Polecane posty

Gość gość zadowolony z zony

Sam mam zone zza wschodniej granicy i sluchajcie co sie wlasnie stalo. Mielismy w domu remont i przez ten czas mieszkalismy u mamy. Na szczescie remont dzis wlasnie sie skonczyl. W chalupie burdel i piertolnik jak 100 chu+ji. Czlowiek wszedl i sie przewracal z miejsca na roznych gratach walajacych sie po podlodze. Do tego wszystko pokrywala gruba warstwa pylu. O matko, jak zobaczylem to pobojowisko to myslalem, ze chyba za miesiac sie wprowadzimy zanim to wszystko zostanie uprzatniete. Byla wtedy godzina 17. Ja musialem jeszcze wyskoczyc na miasto a zona zostala i zaczela sprzatac. Wracam okolo godz. 21 i doznaje szoku po wejsciu do domu. Wszystko na blysk. Podloga i meble lsnia, graty powynoszone do garazu, wszedzie czysto i czuc swiezy zapach jak na jakies swieta. Nie mam pojecia jakim cudem zona uwinela sie z tym balaganem w 4 godziny. Jakbym ja mial posprzatac caly ten piertolnik to chyba miesiac bym sprzatal i nadal bylby syf. Jestem po prostu w szoku. Dla mnie pracowistosc dziewczyn zza wschodniej granicy to mistrzostwo swiata. O jak dobrze miec taka dobra zone :)

Gość gość
Ja mam Bułgarkę i jest na prawdę wspaniała :)

Gość gość
Ja mam z Zimbabwe i gotuje mi malpe na obiad :D

Gość gość
Polka zrobiła by to samo,jęzorem jak to ona ciężko w domu pracuje albo wciskając klawisze komputera wylewając żale jaka to jest zarobiona a jej mąż to leń. Obecnie Polki to przerost formy nad treścią ,dno dna mające tylko wymagania i nie dające nic od siebie

Gość gość
A ja znam kilka żon zza wschodniej granciy i nie dość, że siedzą u mężów w kieszeni to jeszcze niewiele sobą reprezentują. Kiepsko wykształcone, bez oglady, fakt że w domu niektóre sobie radzą, inne mniej, bo to typ damulek. Zanim czuje się niepewnie to jest ok, po kilku latach pokaże rogi, do lepszego latwo się przyzwyczaić a później potrzeby rosną... osobiście nie lubię tych kobiet, mam wrażenie że są interesowne, zresztą te ktore znam brały ślub żeby mieć tu pobyt, ściągnęły dzieci z poprzednich związków...

Gość gość
22:50 Buuuhahaha Jakie dzieci z poprzednich zwiazkow? :D Ktory normalny facet wzial by sobie dzieciata Ukrainke? Moze jeszcze miala 45 lat co? A wnukow nie sciagala? :D :D Widac ze tekst 22:50 pisala zazdrosna Polka co ma dwie lewe rece i wieczne roszczenia i chce sie dowartosciowac ponizajac wszystkie dokola.

Gość gość
Akurat kolega ma żonę rosjanke , przez pierwsze dwa lata snobka i francuski piesek a później poznała w Internecie Niemca z hanoveru i do niego wyjechała , w każdym kraju sa takie i smakie kobiety

Gość gość
A po drugie dla Rosjanki Polak to żadna partia dla bialorusinki z roku na rok też już nie , ukrainki może ale one tez by wolaly Niemców

Gość gość
Ty polecasz rosjanki ale one nie polecają Polaków rocznie jest tylko 700 małżeństw Polak rosjanka i 3000 Niemiec rosjanka one na byle co już nie lecą bo niktore żyły lepiej niż w Polsce

Gość gość
A to twoje żałosne biadolenie możesz sobie nieudaczniku w tyłek schować , twoja ruską tylko w domu postrzatala a moja ciocia z wujkiem własnymi rękoma dom stawiała więc już się przestań ośmieszać

Gość gość
Ty polecasz ale Rosjanin z którym pisałam powiedział że rosjanki kijem przez szmatę nie tknie i ze w przyszłości chce znalesc Zone w Polsce albo Czechach , jako jedne z powodów jakie podał dlaczego były pazerność i lenistwo oraz rozbestwienie młodych rosjanek, chyba o czymś to świadczy że rosjanie zenia się z kobietami z Polski Kazachstanu i krajów azjatyckich

Gość gość
Dla Ciebie sprzątanie to szokująca pracowitość ? Wybacz ale ciężko się nie uśmiechnąć na takie stwierdzenie miliony Polek pracuje ma dzieci gotuje sprząta i jeszcze ma hobby , ale wiem trzeba się jakoś pocieszyć i usprawiedliwic dlaczego cie polka nie chciała i zrobić sobie wielką zaletę z "posprzatania"

Gość gość
Nie wiem czy Ty jesteś taki malo inteligentny czy udajesz , tak się składa ze gdyby nie posprzatania to to by było większym szokiem bo chyba żadna kobieta KAŻDEJ NARODOWOŚCI nie zostawiła by takiego syfu i nie żyła w nim miesiąc , nie wiem co tym chcesz osiągnąć ale wyszło Ci marnie

Gość gość
No faktycznie po tym co zrobiła można nazwać ja prawdziwym tytanem pracy xd hahahaha , a myślisz że w domu u Polek czy niemek to brud sam się sprząta ? Pocieszni Ci nasi kafeterianie

Gość gość
No dobrze, sprzątać to może i one potrafią ale czy połykają tak jak Polki? Bo jak nie to nie jestem zainteresowany.

Gość gość
No popatrz bo jak czytałam na anglo jezycznych forach to Amerykanie o tych twoich rosjankach mówili że były z nimi dopóki facet całe życie im fundowal nie gotowaly nie sprzataly i tylko wymyslaly jak facet może jeszcze więcej na nie zarobić , przytoczę wypowiedź jednego Amerykanina : " dopóki masz pieniądze między tobą a rosjanka będzie raj jak stracisz pracę nie licz ze z tobą zostanie , moja mi wprost powiedziała że odchodzi bo przy facecie bez pieniędzy nie będzie mogła się realizować " wypowiedź araba mieszkającego w Anglii z tego samego forum " przez Internet mówiła że kocha slodzila starała się bym idealna ale jak ja ściągnąłem zaczęło się najgorsze , wcześniej mówiła że chce mieć dzieci rodzinę a jak tu przyjechała nawet nie chciała słyszeć o dziecku mówiła że nie chce mieć bachorow nigdy i odeszła do innego " trzecia wypowiedź narodowość nieznana : " rosjanki wyglądają ładnie tylko na zdjęciach a w rzeczywistości smierdza jak krowy " wpowiedz norwega z tego forum " rosjanki mają boskie ciała ale brzydkie twarze nie mógłbym być z kobietą która ma twarz jak kosmita " I ostatnia warta uwagi wypowiedź : " rosjanki sa mało inteligentne i nie mają poczucia humoru , wolę polki bo są weselsze mają czarne poczucie humoru które kocham i można z nimi o czymś pogadać , rosjanki rozumem nie grzesza " mam nadzieję ze w jakiś sposób obraz na zachodzie rosjanek został naswietlony

Gość gość
MONGOLSKIE GLOWY

Gość gość
a ja mam żonę z azji i nikt juz nie narzeka na bezpańskie psy :P wszystko z psiny ugotuje

Gość gość
Oj niektorzy tutaj to maja marzenia i fantazje.

Gość gość
Kochane rodaczki Polki, śmieszą mnie wasze komenty :D Poniżacie inne aby na ich tle zabłysnąć ale nie macie czym blyszczeć leniwe krówska :D

Gość gość
13:57 A ty za to ponizasz Polki,buraku.Mentalnosc Kalego wlaczyla ci sie?

Gość gość
Ukrainki sa pracowite ale rosjanki to nieroby i to mocno roszczeniowe , temat zmyslony

Gość gość
Bialorusinki Polakami gardzą , gdybyś nie zmyslil bajkopisarzu tego tematu to byś wiedział ze Białoruś bez środków unijnych dogania Polskę a bialorusnki sa wykształcone i sfeminizowane przez komunę , dużo łatwiej jest o przygodny seks na Białorusi niż w Polsce a białoruskie dziewczyny sa bardziej wyzwolone niż polskie