Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian_1712

Chyba najbardziej brakuje mi

Polecane posty

Gość Marian_1712

.. z nią kłótni. Lubiłem się z nią sprzeczać. To było upierdliwe ale jednocześnie sensowne. To odczucie nigdy nie ogarniało mnie podczas kłótni z żoną. Dziwne ? Ano dziwne. Jak całe to nasze życie :) Niejasne, niepewne, pogmatwane zdarzeniami i pragnieniami. Ale powiem wam jedno: szanujmy się.. i nie dajmy się politykom wmanewrować w antagonizmy, które będą determinować nasze zachowania (oni by sobie tego życzyli). A miłość ?? - podobno to "wartość najwyższa" .. warto ją poczuć. Dla samego poczucia ;)

Gość gośćtaka jedna
Dobrze prawisz Marian. Tylko dlaczego ja nie moge spać?😭

Gość gość
Miłość jest zdecydowanie przereklamowana. Masz żonę, zapewne dzieci też, a w głowie Ci siedzi lampucera. To nie jest miłość. To jest defekt :) Jak się już ogarniesz to zrozumiesz. A jeśli chodzi o politykę to popieram postulat :)

Gość gość
mnie brakuje kochanka

Gość Marian_1712
Może za dużo wypiłaś , jak ja ;) gość dziś Co to znaczy przereklamowana ?- nadużywana , zdegradowana przez ogólnie ogarniającą i wszechobecną fizyczność ? Sorry, ale to jest karma dla małolatów i studentek. Mimo wszystko uważam , że jest ona sensem naszego życia. Czy nam sie to podoba czy nie.

Gość Marian_1712
Macie tu coś więcej do powiedzenia ? Jedna że nie może spać inna że chce kochanka.. :( Tu o miłości jest mowa . Uczuciu najwyższym z najwyższych . Takie tam ;)

Gość gość
Dobrze prawisz Marian

Gość gośćtaka jedna
Nie, nic nie piłam tylko za dużo myśle o mojej "miłości":)mimo, że rozwala mnie to, to ani ciut ciut nie żałuję tego defektu;) może już zasnę...?

Gość Marian_1712
No tak.. Ciekawsze są tematy pt: "jebać wszystkich" -zapomniałem. Dobrze prawicie ;)