Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek w takiej cenie czy nie za drogo?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Szukam wózka. Ten mi przypasował ze wszystkim ale ta cena wydaje mi sie zbyt duża + doliczyć do tego kw bo jestem z zupełnie innego miasta niż sprzedająca. Myślicie że za 250 z przesyłką go kupie ? Mam ograniczony budzet a kupić wózek musze bo za miesiąc rodze a po za wózkiem nie mam jeszcze kilku ważnych rzeczy.

Gość gość
Jeżeli wózek jest w bardzo dobrym stanie,bez żadnych uszkodzeń to jest bardzo dobra cena. Jak Ci za drogo dać 200 zł za wózek to idź kup nowy za ponad 1000 zł. Wózek w dobrym stanie za taką cene to teraz okaz bo ludzie za spacerówki(akurat teraz szukam) w opłakanym stanie chcą dużo więcej. Miałam taki wózek jak w ogłoszeniu tylko inny kolor i sprzedałam go za 350 zł. Taniej nie znajdziesz.

Gość gość
Urocza reklama :) a wózek tragiczny...

Gość gość
Jak chcesz to kup,jak nie to nie kupuj. Nikt nie będzie za Ciebie decydował.

Gość gość
Ludzie chcieliby wszystko za darmo. Jak Ci jest za drogo to nie kupuj - proste.

Gość gość
Identyczny wózek sprzedałam za 400 zł i kupująca nie narzekała,że za drogo. A po za tym w ogłoszeniu jest 200 zł do negocjacji. Zawsze możesz zapytać ile sprzedająca zejdzie z ceny i ile chce za kw. Wg mnie to dobra cena i ja bym sie nie wahała.

Gość gość
Ja też uważam ze to swietna cena i wózek ładnie sie prezentuje. Ja kupilam marite ze 200zl z olx i wygląda jak nowka bo po jednym dziecku i nie żałuję każdy się zachwyca. Dobrze by bulo gdybyś mogla go na zywo obejrzeć bo ze zdjęciami różnie może byc. Ja swój przed zakupem dokladnie obejrzałam.

Gość gość
Wy tak poważnie,przecież nowy kosztuje 450 zł.

Gość gość
Paskudny, ale cena niska. Ladne zaczynają się od 1800.

Gość gość
hahah,patrzcie no jaki zbieg okolicznosci akurat te które tutaj weszły miały identyczny albo tylko inny kolor,no niesamowite. A tak sie tu zawsze chwalicie pieknymi wózkami a krytykujecie czołgi. Ten wozek jest okropny,nikt ci go nie kupi,tu nie chodzi o cene ale o wygląd.A takie nahalne reklamy na kafe maja odwrotny skutek jak np słynny tutaj Anexik.

Gość gość
brzydak, ale jak na lepszy Cie nie stać to kup. Bo przecież dziecka pod pachą nosić nie będziesz ... :(

Gość gość
Ta co sprzedaje ten wózek (podejrzewam ze autorka topiku) sprzedaje tez wszystko dla chłopca, ale wózek jest w kwiaty. Jej syn jeździł w wózku w kwiaty?

Gość gość
Ja kupiłam za 2500zl

Gość gość
Polecam Anexa Sporta, najlepsza spacerówka na rynku dzięki fajnemu wyprofilowaniu. Gondolka też się super sprawdziła.

Gość gość
Wy jesteście bezduszne, dziewczyna pisze, że ma ograniczony budżet a wy zamiast pomóc to wklejacie że wózki kupiłyście za 1500 czy 2500zł. Mnie stać i na wózek za 5000 na jeden raz ale mam więcej empatii do ludzi niż wy wszystkie razem chyba. Autorko, wózek nie wygląda źle i myślę, że to dobry zakup w dobrej dla Ciebie także cenie. Najważniejsze, żeby Maleństwo się dobrze chowało.

Gość gość
Jak autorki nie stać na używany wózek to po co płodziła dziecko? Teraz 200 zł to dla niej za dużo, a zaraz będzie za dużo żeby kupić dziecku inne, potrzebne rzeczy. Nie stać Cię żeby zapewnić dziecku choćby podstawowe rzeczy to go nie płodź, proste. Najlepiej żeby ktoś dał za darmo, bo się zachciało dziecka nie mając warunków finansowych.

Gość gość
11:00 wstyd mi za takie wpisy. Po co płodziła? Ty rozumiesz co piszesz? Od wieków kobiety rodziły dzieci i nie jest to jakiś przywilej bogatych. AUtorko, nie czytaj takiego jadu. Zdrowia dla dziecka i radości Wam kochani. Pieniądze to nie wszystko.

Gość gość
Moim zdaniem dobry wózek kosztuje, ale warto zainwestować bo całkiem inna jazda niż takimi po pareset złotych. Polecam Anexa Sporta, tam naprawdę odczujecie jak powinien jeździć dobry wózek

Gość Miraskaa
Na przygotowania do narodzin dziecka mamy 9 miesięcy, więc w tym czasie można odłożyć trochę kasy, żeby kupić coś porządniejszego. Ja zdecydowałam się na wózek za niecałe 1700 zł, nie dużo, nie mało, zdecydowaliśmy się na model aspena, bardzo praktyczny i elegancki wózek.

Gość gość
ja specjalnie odłożyłam sobie budżet ok1800 żeby kupić wózek z myślą, że posłuży nie tylko mojej Antosi, ale planujemy kolejną dziecinkę. Wózki poniżej tysiąca trochę mnie niepokoją. Jednak wolę wydać trochę więcej a mieć pewnośc, że dobrze wybrałam i moje dziecko jest bezpieczne. Zastanawiam się nad Vicco adamexu. Miała może któraś z Was? polecacie i dlaczego? :)

Gość gość
Vicco ma moja kuzynka. Chwaliła sobie bardzo łatwość i lekkość prowadzenia. Do tego solidna ale nie ciężka konstrukcja, więc bobasek stabilnie leży w wózeczku. Widziałam że Monice przydają się bardzo te przeciwdeszczowe gadżety, czyli folia którą może osłonić małą.

Gość gość
Już w paru miejscach czytałam o tym Vicco adamex i korci mnie żeby w końcu zobaczyć i przetestować wózek na żywo w sklepie.