Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej ho! Jakie plany na dzisiejszy dzień? Co porabiacie w weekend? :)

Polecane posty

Gość gość

Ja mam malucha (3l) w domu, smarka strasznie i nie puściłam jej dziś do przedszkola. Starsza w szkole. Obiad zrobiony, chata ogarnięta, więc zanosi się na dzień lenia :P Rano mąż strzelił focha, bo dziecko przez ten katar obudziło się bez humoru. Mimo to mam go jakoś tak.... w tyłku i nie zamierzam się nim przejmować :D A co u Was? :) Jak spędzacie dzień? Jakieś miłe rzeczy, stresy, obowiązki? Miłego dnia wszystkim! :)

Gość gość
Miła kobietka!Ja mam dziś wolne do niedzieli ;) Mam 20 parę lat jestem kobietą bez dzieci ale myślę z mężem nad kwestią malucha :P

Gość gość
Mój syn w końcu przespał całą noc więc jest w dobrym humorze. Mąż śpi po nocce w pracy. O 12 go obudze bo jedziemy do mojego ojca na urodziny. Także musze ogarnąć mieszkanie a tak mi sie nie chce. Ogólnie luzik ;)

Gość gość
Jeeeeeju jaki mily temat dla odmiany! :) Ja siedze wlasnie przy kawce i paczuchu z toffi z wczoraj :P Dzieci w szkole, maz w pracy, ja na L4 do konca marca. Co prawda mysle nad rozwodem ale........... Nie sprawia to, ze placze ;) Wam rowniez milego dnia :) p.s. U Was tez tak strasznie wieje??? Glowe urywa..

Gość gość
Wieje. A ja jutro mam jechać na wycieczkę do Lipska. Muszę sprawdzić kiedy wg prognoz wiatr ma się uspokoić.

Gość gość
Wieje i pada deszcz. Leże sobie w łóżku. Moja córka bawi się grzecznie. Jutro mała jedzie do babci a my z mężem będziemy mieli wreszcie pierwszy weekend od trzech lat tylko dla siebie. :-)