Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domator123

SEX Z INNA PARA

Polecane posty

Gość Domator123

Po imprezie ze swoją dziewczynę % poszlismy do domu z zapoznana para mieli kolo 35 lat a my po 25. W domu moja poszła z tamty do innego pokoju a ja z jego partnerka. Było niesamowicie ale moim zdaniem moja dziewczyna przesadziła z jekami, krzykami i słowami : rżnij mnie, masz wielkiego itp. Następnego dnia facet mi pogratulował dziewczyny :/

Gość gość
(...) a potem sie obudziłem.

Gość gość
My nie po imprezie ale również z chłopakiem i koleżanka z kolegą. Nie mogę sobie wyobrazić jak można robić to w osobnych pokojach. Właśnie polega taki seks na dodatkowym podnieceniu się chłopaków gdy widzą że jego dziewczynę rżnie inny k***s.

Gość gość
My to robimy kilka razy do roku z innym małżeństwem , ale wolimy właśnie oddzielnie, w innych sypialniach.Tzn.wstęp , kolacja , drinki czy początkowe przytulania są razem , ale jak robi się hot , to uciekamy oddzielnie i zabawiamy się do rana , na ile komy starczy chęci i wyobraźni.Rano jemy razem śniadanko , pośmiejemy się i rozchodzimy . Do następnego razu.

Gość gość
Szukamy pary do wspolnej zabawy. Mieszkamy w Danii. Okolice Kopenhagi.

Gość Domator123
Nie sądziłem ze moja dZiewczyna potrafi pójść z innym do pokoju i cała noc sie ostro pieprzyć.......sadze ze chciała spróbować ze starszym który ma większe doświadczenie i większego :) ale następnym razem sex będzie razem :)

Gość gość
To zboczenie podniecać się od głosami z innego pokoju. Również nie pojmuję osobno uprawiać seks w osobnych pokojach. Koleżanka miała na próbę męża w osobnych pokojach chciała razem ale uległa mężowi. Wtedy kochanek z dużo większym k*****m niż mąż bez gry wstępnej na sucho wbił się analnie i dość długu ją używał. Miała tylko silny ból.

Gość gość
Jesli jakaś kobieta, lub para preferuje 24 latka proszę pisać: damian2k17@wp.pl Wyksztalcenie wyższe, szeroki zakres zainteresowań. Łódź.

Gość gość
Sobota wolne od szkoły to i fantaści dorwali się do klawiatury .